Nakon što je od malih nogu pokazao prirodnu sklonost glazbi, umjetnik je brzo stekao popularnost kao pjevač. Njegov singl ubrzo je postao najuspješnija pjesma u regiji, najavljena kao himna za one melankolične. Radi se o Bojanu Maroviću koji je jedno vrijeme bio izuzetno popularan pjevač.Objavu fotografije iz mlađih godina nedavno je napravio upravo on. Fotografija prikazuje šarmantnog dječaka kojeg smo imali zadovoljstvo vidjeti na plaži Buljarice kada je imao samo 7,8 godina. Taj isti dječak ostvario je zapaženu pobjedu na “Sunčanoj skali” 2002. godine s izvedbom “Više te nema”.

 


Unatoč golemom uspjehu i osvajanju srca publike, sa samo 16 godina dogodio se tragičan događaj koji nikada nije mogao do kraja preboljeti. U dobi od 16 godina moj otac je počinio samoubojstvo. Iako sam svjestan da mu to nije bila namjera, bio je u stanju ranjivosti. Nažalost, osjećam da kada sam ga posljednji put ispratila i spustila u zemlju, otišao je i dio mene. Još se moram izliječiti od ovog iskustva i ne vjerujem da ću ikada.Prema riječima pjevača Bojana Marovića, netočna je ideja da vrijeme liječi duševne rane. Marović je više puta posjećivao grobove svojih najmilijih kako bi izrazio osjećaje i porazgovarao o svojoj boli. Nakon objavljivanja “Solar Scales”, osjećao se kao da je izgubio osjećaj za sebe i autonomiju.Unatoč velikom uspjehu i obožavanju obožavatelja, dotični ističe da nikada nije želio biti dio te industrije.

Oduvijek mi je želja bila stopiti se s običnim ljudima iz rodnog grada i do sada sam zadržao takav mentalitet. Nikada nisam gajio želju za raskošnim domovima ili blještavim automobilima, ali sam uvijek čeznuo za financijskim sredstvima za ulaganje u svoju glazbu. Međutim, nikada nisam imao namjeru razmetati se svojim bogatstvom, jer to nije odraz mog odgoja. Od svog rođenja živim u istom stanu u kojem trenutno živim. Iako sam imao sredstava kupiti sve što poželim, odlučio sam to ne učiniti. Odbijam se pridružiti bilo kojoj ustanovi ili organizaciji koja mi ne donosi ispunjenje, niti ću izvoditi glazbu koja ne rezonira sa mnom. Ove vrijednosti mi je usadila moja obitelj, a ne naučila sam ih na ulici.

Jedna od najvrjednijih lekcija koju mi ​​je prenio moj otac bila je važnost da se nikada ne spustite opreza. Usadio mi je uvjerenje da je bez obzira na to koliko život teško može pogoditi, neophodno ustati i izjaviti: “Nastavimo naprijed.Godine 2003. glazbenik seli u Beograd. No, nakon raskida ugovora s producentskom kućom 2008. godine, doživio je značajan neuspjeh.Moje iskustvo u glazbenoj industriji nije bilo u skladu s tipičnom pričom o uspjehu. Ova razlika rezultirala je čestim slučajevima krađe. U četiri mjeseca, od rujna do prosinca, sudjelovao sam na četrdesetak nastupa i koncerata. Unatoč tome, okolnosti su me natjerale da pojedem sendvič diskretno iza druge osobe. Bojan, koji je kroz život prošao kroz mnoge padove, uspio ih je prebroditi i izdići se iznad njih. Nažalost, 2021. doživio je još jedan razoran udarac kada mu je od raka gušterače preminula kuma Sanja Garić. Bojan mu je Sanju doživljavao kao drugu majku.Činjenica je da kad bi život bio drugačiji, jednostavno ne bi bio funkcionalan. Bojan Marović, natjecatelj emisije “Survivors” na K1 televiziji, zaključio je da mu pjevanje donosi najveću radost i ushićenje. Izrazio je da ako mu se oduzme njegova glazba, on bi bio sveden na ništa više od pukog identifikacijskog broja.