Osim što je jedan od najpopularnijih voditelja on ima i jako buran ljubavni život. Nakon objave da se Ognjen Amidžić razvodi od manekenke Danijele Dimitrovske, voditelj je otkrio da je sada u ljubavnoj vezi s kolegicom iz Ami G showa Minom Naumović. Par je od tada dijelio isječke svojih putovanja i svog lijepog doma na društvenim mrežama. No, Minina nedavna objava sugerira da bi moglo doći do sukoba u kući Amidžić-Naumović jer je otkrila da je svako jutro “drama”.

Mina i Ognjen žive sa svojim psom Čakom, a voditeljka je pokazala kako izgledaju njihova jutra sa voljenim ljubimcem. Vidljivo je da je Čaka jako vezan za Ognjena, jer ga svaki dan prati na posao i ostaje ležati kraj vrata, vidno očajan kada njegov vlasnik odlazi. Kad Ognjen izađe iz kuće, Čakino ponašanje se odmah promijeni. Uobičajena je pojava u ovom domaćinstvu da se natječu za Ognjenovu naklonost i pažnju, šaljivo je primijetila Mina dijeleći fotografiju Čake kako leži pored ulaza.

U nedavnom intervjuu Ognjen je otkrio svoje iskustvo rada s kolegicom u istoj emisiji.U emisiji “Premijera” Ognjen je izrazio uvjerenje da suradnja povećava ljepotu i zanimljivost svakog zadatka. Pohvalno je govorio o svom partneru, ističući da besprijekorno surađuju i da se njihove individualne snage nadopunjuju. Posebno je pohvalio njezinu kreativnost i izrazio uzbuđenje zbog nadolazeće sezone, uvjeren da će njezin talent biti prikazan.


Ognjen Amidžić već je nekoliko mjeseci u romantičnoj vezi s kolegicom, iako su svoju vezu u početku tajili. Nagađalo se da je njihova veza započela još dok je Amidžić bio u braku, što je izazvalo suosjećanje javnosti s Amidžićevom bivšom suprugom Danijelom. U međuvremenu je zanosna manekenka svoj romantični užitak otkrila u biznismenu Jevremu Kosniću. Nedugo nakon što je Danijela napustila dom u kojem je dotad živjela s Amidžićem, počela je javna pojavljivanja s novim dragim.