Borna Budimir, sin Doris Dragović, postigao je veliki uspjeh sa samo 32 godine. Završio je školovanje na Filozofskom odsjeku i ima veliko interesovanje za film, ali nema sklonosti ka estradi. Uprkos majčinoj pevačkoj slavi na Balkanu, Borna od nje dobija neograničenu podršku, koja je na nivou predanosti njegovog oca. Marija Budimir, bivša vaterpolista, podjednako podržava svog sina. Borna je proizvod duboke ljubavi između pop zvijezde i sportiste koja je započela 1989. Godinu dana kasnije vjenčali su se na prekrasnoj ceremoniji, a dvije godine nakon toga rođen je Borna. Čak se pojavio i u spotu svoje majke za pesmu “Srce dajem ti” kada je imao samo sedam godina.


Nakon incidenta, povukao se iz očiju javnosti i oklijevao je da podijeli bilo kakvu sliku sebe sa svojim fanovima na Instagramu. Međutim, u nedavnom preokretu, javnost je mogla da vidi kako izgleda sin Doris Dragović, zahvaljujući YouTube videu u kojem Borna govori o filozofiji u bioskopu. Video prikazuje Borninu prirodnu elokvenciju, ljepotu i šarm, osobine koje je očito naslijedio od svojih roditelja. I pored toga što je jedna od najpoznatijih pevačica u Jugoslaviji, malo ko zna pravo ime Doris Dragović.

Manje je poznato da je Doris nadimak za njeno puno ime, Dorothea, i da svoje prezime nije koristila više od trideset godina zbog braka sa bivšim vaterpolistom Mariom Buddy Millom. Dorotea i Mario Budimir su takođe Bornini roditelji. Pjevačica je poznata po tome da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, ali je spomenula da joj je supružnik bio veliki izvor podrške.

Sredinom osamdesetih, a i kasnije, legendarni pjevač Zdravko Čolić bio je poznat po neumornom zavođenju brojnih javnih ličnosti. Za to vrijeme mnogi su se pitali stoji li iza impresivnog imena Zdravko Čolić.Doris Dragović, popularna hrvatska muzičarka, nadaleko je poznata po saradnji sa svojim kolegom, renomiranim kompozitorom i pjevačem Čolom. Spot za Čolinu pjesmu “Možeš sve, samo jedno ne” sa Dragovićem izazvao je popriličnu pomutnju, pa su mnogi naveli da njihovo partnerstvo nije bilo slučajno. Osim toga, kružile su glasine da je Dragović bio romantično povezana s Arkanom prije  rata u Jugoslaviji, ali malo je konkretnih dokaza koji bi potkrijepili ovu tvrdnju. Smatrana je jednom od najljepših pjevačica na muzičkoj sceni.