Svaki potez Tamare Vučić, prve dame Srbije, nailazi na obilje pažnje. Ona je nadaleko cijenjena kao vrhunski ambasador naše zemlje, zbog čega su njene objave na društvenim mrežama uvijek dočekane s takvim entuzijazmom i opširnim komentarima. Tamara ima značajan broj pratilaca koji se uvijek aktivno bave njenim objavama.

Kako njeno prisustvo na platformi društvenih medija „Instagram“ raste, supružnica predsednika Srbije redovno pred brojnom auditorijumom otkriva lične detalje o svom svakodnevnom životu i profesionalnom radu. Njen rad u Ministarstvu vanjskih poslova služi kao značajan razlog za njeno javno izlaganje i doprinose. Tokom obeležavanja Dana srpske diplomatije, Nikoli Jokiću, aktuelnom NBA šampionu i nadaleko priznatom košarkašu, uručeno je priznanje. Ovo priznanje je rezultat njegovih izuzetnih napora da neguje povoljan imidž Srbije u svetskim razmerama.

Ministar Ivica Dačić imao je izuzetnu privilegiju da Jokiću na uručenju priznanja oda visoko cenjeno priznanje. Ministar je prenio neizmjerno zadovoljstvo što je dobio priliku da lično uruči nagradu Jokiću, te izrazio zahvalnost za nepokolebljivu posvećenost sportiste i odanost domovini, koja je odigrala presudnu ulogu u njegovom trijumfu. Osim toga, prva dama je prenijela ponos zbog Jokićevog uspjeha, izrazivši mu divljenje na svom ličnom Instagram nalogu.

Na početku radne sedmice čekalo nas je izuzetno iznenađenje. Nikola Jokić, renomirani košarkaš i NBA zvezda, lično je nagrađen poveljom za izuzetan doprinos promociji Republike Srbije i njenog naroda širom sveta. Ova povelja je ranije predstavljena na Dan srpske diplomatije. Tamara Vučić je vest o ovom ostvarenju objavila na veliko priznanje svojih pristalica. Njena odeća je takođe privukla pažnju, kao što to često biva. Bila je hvaljena zbog svog modernog ansambla koji je sadržavao crnu haljinu koja grli figuru koja je naglašavala njen struk. Haljina je bila uparena sa parom belih salonki ukrašenih mašnom. Ispod ove objave pozitivni komentari su se samo nizali.

Oglasi - Advertisement