Danas vam donosimo zanimljiv primjer iz porodice jedne slavne osobe kad je u pitanju neko ko ima djecu iz dva braka. Pjevačica Neda Ukraden postigla je uspjeh na kojem joj mnogi mogu zavidjeti. Ne samo da je briljirala u svojim profesionalnim nastojanjima, već je također pronašla veliko ispunjenje u svom privatnom životu. Njezina duboka veza s članovima obitelji donosi joj neizmjernu radost i zadovoljstvo.

Kći i zet Neda Ukradena pjevačicu su blagoslovili s troje dragocjenih unučadi koji zauzimaju posebno mjesto u njezinu srcu. Često iskazuje svoj neizmjerni ponos na Aleksandra, Nedu i Dušana. Ovi voljeni unuci središnja su točka njezina života. Čvrsta i skladna veza između Nedine kćeri i Predraga Pece Minovića može se zahvaliti njegovoj sve većoj prisutnosti u medijima. No, iznenađujuće je da vrlo malo ljudi zna da je on bio u braku prije nego što je upoznao Jelenu.

Sudbonosnu obvezu zet Nede Ukraden, kako navode, dao je prije tri desetljeća kada se oženio majkom svoje danas 28-godišnje kćeri Milicom. Unatoč tome, Milica održava blizak odnos s ocem i njegovom novom obitelji. Najstarija Pecina kći, kako se vidi na njenom “Instagram” profilu, sebe ponosno opisuje kao voljenu stariju sestru troje mlađih braće i sestara, ističući harmoniju u obitelji. Peca otvoreno iskazuje svoju ljubav i brigu za svu svoju djecu, a jedan od razloga zašto ga Neda poštuje je njegova posvećenost da djeca budu sjedinjena, što pokazuju i njegove tetovaže.

– Iskreno se divim i cijenim način na koji se ponaša prema Jeleni i svojoj djeci. Zet, čovjek pun ljubavi i divljenja, ima kćer Milicu iz prethodnog braka. U našoj obitelji duboko cijenimo i poštujemo jedni druge. Jednom prilikom Neda, poznata i po potpisu na Pecinoj ruci, podijelila je dirljivu priču. Prisjetila se kako ju je zet zamolio da fotografira svoj potpis s putovnice, zbog čega je isprva mislila da je riječ o nekakvom ugovoru. No, ugodno se iznenadila otkrivši da je to zapravo bila gesta zahvalnosti. Neda je objasnila kako njezin zet vjeruje da mnogo duguje njihovoj složnoj i privrženoj obitelji, a to je bio njegov način izražavanja.