U medijima se često spekuliše o Mirki Vasiljević i Vujadinu Saviću. Iako su uspjeli savladati izazove i odgojiti četvero šarmantne djece u svojoj zajednici, tabloidi se i dalje fokusiraju na njihov brak i kontroverze koje ga okružuju. Ove kontroverze često upućuju na sumorne izglede za budućnost para. To proizilazi iz činjenice da Vujadin i dalje vodi momački život.

 

Priče o nekadašnjoj fudbalskoj zvezdi, koji je sada trener Crvene zvezde, i njegovoj nevernosti, nisu značajno uticale na njihov odnos. Zapravo, takve priče postaju sve raširenije. Par je osnovao pozamašnu porodicu na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli, a samo oni mogu reći da li je u njihovom ličnom domu sve u redu.Nedavno je u javnosti vladala fascinacija odnosom Mirke Vasiljević i njenih poznatih tazbina, posebno u pogledu dinamike njihovog međusobnog prihvatanja i mirnog suživota.Mirka je tokom njihove rasprave otkrila neke intimne informacije koje se odnose na ovu temu. Tokom intervjua, glumica je otkrila da u slučaju da naiđe na situaciju koja se protivi njenim željama ili joj izaziva bilo kakvu nelagodu, nema problema da o tome razgovara sa svojim prijateljima. Ona je dalje ispričala konkretan incident sa Vujadinovom majkom Marinom i tastom Mirkeom Vasiljevićem, koji je poznat i kao čuveni Dule. Zanimljivo je napomenuti da je sa njima održavala dugogodišnju vezu još od tinejdžerskih godina, budući da postoji od svoje 19. godine.

Postoje brojne sličnosti između Dušana i mene, što dovodi do toga da je naše funkcionisanje prilično uporedivo. Međutim, Marinin kognitivni proces je jedinstven po tome što može zamisliti jednu ideju, doživjeti drugačije iskustvo, a treću shvatiti. Zbog toga češće komuniciram sa njom nego sa Dušanom. Ipak, otvoren sam za konstruktivne povratne informacije i kritike od oboje. Mirka, koja je bila u vezi sa tim, nedavno je potvrdila da ima pozitivan odnos sa istaknutom ličnošću srpskog fudbala. Sinoć je voditelj Filip Čukanović na svom Instagram nalogu podelio fotografiju na kojoj stoji pored prelepe glumice i njenog svekra. Slika je nastala u noćnom klubu Vujadina Savića, gde se održavala rođendanska proslava njegovog najstarijeg sina Uroša Savića.

 

Osim što beleži trenutak slavlja, fotografija naglašava i besprekornu vezu koja postoji između tasta Mirke Vasiljević i glumice. Jasno je da je njihov odnos cvjetao i jačao tokom nekoliko godina.Mirkin svekar ju je nesumnjivo poštovao zbog nepokolebljive posvećenosti porodici i deci, što je dodatno oslikava njena neizmerna ljubav prema sinu i činjenica da je rodila četvoro unučadi.