Opšte je poznato da su se bivša supruga Željka Joksimovića i njihova ćerka Mina davno preselile u Beograd. Jedini razlog za ovaj potez bio je da se osigura da dijete ima čvrst odnos sa svojim ocem i da joj pruži smjernice za pozitivnu budućnost. Izveštaji pokazuju da je Vesna bila dobro obaveštena o prednostima koje Beograd daje talentovanom detetu kao što je Mina. Ona je bez mnogo razmišljanja donela odluku da iskoreni svoj život i napusti svoje prethodno prebivalište u Valjevu u novo u prestonici. Vesna je žena koja je održavala srdačne odnose i sa Željkom i sa njegovim roditeljima. Mediji je često pominju i novinari redovno prate njene profile na društvenim mrežama.

 


Bivša supruga Željka Joksimovića i njihova ćerka od početka žive u glavnom gradu i asimilovane su u njegovu zajednicu. Jasno je da oni to smatraju svojim, jer su tu živeli dugi niz godina. Nakon što je uspostavila veze, zaposlila se i negovala razumno prijateljski odnos sa muzičarem, osjećala se lagodnije u vezi s Mininom odgojem. Ćerka Vesne i Željka procvetala je u izuzetnu mladu damu, koja poseduje i lepotu i inteligenciju, a očekuje se da će krenuti očevim stopama. Ovaj razvoj se može pripisati udruženim naporima oba roditelja. Iako Minina strast ne leži u izvođenju, posebno je zainteresovana za rad iza kamere, posebno u studiju kao tekstopisac.

Svo znanje i veštine umetnika i muzičara preneli su svojoj ćerki. To je dovelo do njihove nedavne saradnje na projektu pod nazivom “Ljubav je”, koji je objavljen u okviru inicijative Zvijezde pjevaju za djecu. Pjesma, koja govori o složenosti ljubavi, već je odjeknula među mlađom generacijom. Čini se da je prva supruga umjetnika, Željka Joksimović, jednako oduševljena projektom njihove kćeri. Vesna je danas čestitala rođendan Mini, koristeći stihove pesme. Ljubav je nijansirana emocija koja se može izraziti na različite načine. Može se uočiti u naklonosti jedne osobe prema drugoj, kao iu međusobnoj povezanosti koju dijele. Ljubav se takođe može videti u porodičnim odnosima, poput onih između roditelja ili braće i sestara. Vesnin profil na kojem se nalazila slika Željka i Mine uz natpis “mama voli tatu” privukao je pažnju mnogih. Neobična fraza izazvala je radoznalost ljudi, a mnogi su se zapitali da li Vesna još uvek gaji osećanja prema bivšem partneru.

Mogućnost dobijanja odgovora na pitanje u vezi sa prvom partnerkom Željka Joksimovića je mala zbog toga što ona preferira da lične podatke korisnika Instagrama čuva privatno. Uprkos svojoj reputaciji promišljenosti, danas je u čast rođendana svoje ćerke izrazila preplavljenost sreće i radosti. “Moja najdraža bubamara, na ovaj poseban dan tvog rođenja, želim da ti izrazim koliko si duboko cijenjena u mom srcu. Ti oličavaš samu suštinu mog bića i moj si najdragocjeniji dar od božanskog. Ti si moje sve, i moja ljubav prema tebi se ne može opisati rečima.

Oglasi - Advertisement