Snežana Đurišić, poznata folk pevačica hvaljena po hitovima na top listama i izvanrednim vokalima, priznala je sklonost ka slatkim poslasticama. Međutim, ono što je intrigantno je da je njena naklonost prema slatkišima nije sprečila da smrša impresivnim tempom. Uprkos tome što je morala da se nosi sa problemima vezanim za težinu, Snežana je uvek uspevala da ostavi trajan utisak na svoje fanove svojom staloženošću, blistavim osmehom i besprekornim držanjem. Njena živahna energija je nesumnjivo bila centar privlačnosti, ali nije dozvolila da joj to ugrozi dobrobit. Ipak, davanje prioriteta brizi o sebi može dovesti do transformativnog puta gubitka težine i obnovljenog osjećaja sebe.

Tokom televizijskog gostovanja, Snežana je otkrila tajnu svog impresivnog gubitka kilograma: jedan napitak. Dok je bila u posjeti svojoj kćeri u Americi, ugojila se zbog kulture ishrane koja je zadovoljila njenu ljubav prema prepuštanju. Međutim, ovo povećanje težine poslužilo joj je kao katalizator da iskoristi svoju snagu volje i samodisciplinu. U periodu od dva mjeseca pridržavala se stroge dijete koja se sastojala isključivo od lubenice i soka od lubenice. To je rezultiralo gubitkom težine od 20 kilograma, što je pjevačica otkrila. Spomenula je i svoju sklonost uživanju u hrani, ali je naglasila da pažljivo bira obroke. Posebno je izrazila obožavanje obilja sezonskog voća i povrća koje je dostupno tokom ljeta, te kako ih često uključuje u svoju ishranu.

Kada dođe ljeto, moj glavni obrok je sataraš, jelo koje volim po toplijem vremenu. Jednostavnu, lakšu hranu obično preferiram, pa se često odlučujem za salate koje sadrže razne vrste povrća, mesa i voća. Kao samoproglašenom hedonistu, moj prioritet kada je u pitanju ishrana je zadovoljstvo, što može dovesti do povremenih fluktuacija u mojoj težini. Unatoč prepunom rasporedu, nastojim uključiti redovne vježbe u svoju rutinu i često se obraćam ličnom treneru za smjernice. Osim toga, dajem prioritet specifičnim potrebama svoje kože kroz različite tretmane. Dok je briga o sebi ključna, prava ljepota se nalazi u nama samima. Kako se kaže, “ljepota je u oku onoga koji gleda”. Najprivlačnija kvaliteta koju osoba može posjedovati je sreća, a žena zrači kada je voljena i osjećajući se voljenom zauzvrat.

Snežanin jedini izvor zadovoljstva je konzumacija poslastica, ali se svesno trudila da reguliše unos slatkiša. Pjevačica je otkrila svoju sklonost slatkim poslasticama, priznavši da oscilira između prepuštanja njima i potpunog suzdržavanja od njih. Ranije je tražila pomoć nutricioniste, ali sada preuzima odgovornost za svoje odluke o ishrani. Uprkos tome što voli peciva i slatkiše, svjesna je štetnog utjecaja koji oni mogu imati na njeno zdravlje. Nasuprot tome, Snežanin partner Vanja je gurman koji željno iščekuje svako jelo koje pevačica skuva. Nadalje, Snežana je napomenula da je njen gubitak kilograma prvenstveno rezultat inata. “Možda sam zbog stresa i iscrpljenosti nenamjerno izgubila nekoliko kilograma. Ali to je samo šala. Da budem iskrena, samo sam izbacila hljeb i slatkiše iz prehrane”, rekla je. Ako imate iste probleme kao i pjevačica pokušajte njenu metodu.