Dugogodišnja voditeljka televizije Pink, Irina Vukotić, zvanično je dala ostavku na ovoj TV  mrei što je kod mnogih izazvalo iznenađenje. Nakon godina posvećenosti, Vukotić je zaključila da je vrijeme za novo poglavlje u svom životu. Karijeru će nastaviti na TV Prva, uz nepokolebljivu podršku ćerke Iskre i partnera, koji su joj doneli sreću nakon razvoda. Voditeljka je bila udata za oca njene ćerke Iskre i ličnosti rijalitija Save Radovića, koji se pojavio u “Velikom bratu” još 2006. Brak je bio kratak i par se sporazumno razišao nakon dve godine. Za to vrijeme Iskra je procvjetala u zadivljujuću mladu ženu.

 


Iskra Radović je u maju debitovala na pisti, demonstrirajući talenat za modeling. Kao kćerka Irine Vukotić, prošetala je 35. modnom selekcijom u mladalačkom ansamblu koji je svojom ljepotom i stavom plijenio posmatrače. Dr Radmilo Janković, anesteziolog koji je često nastupao na televiziji tokom pandemije korona virusa, pruža nepokolebljivu podršku Irini, svojoj partnerki. Svoju romansu započeli su krajem prošle godine, a iako je to već neko vrijeme bilo poznato u njihovom bliskom okruženju, par je to sve donedavno uspio držati podalje od očiju javnosti.

Iako se o atraktivnom doktoru ne zna mnogo u široj javnosti, on je cijenjen u svojoj profesiji. Par je šutio o svojoj vezi, a trebalo je neko vrijeme prije nego što je voditeljica konačno otkrila identitet svoje bračne druge. Ipak, bila je sigurna u atribute koje je tražila kod partnera, a 2018. je otkrila za “Halo!” da je cijenila muškarce koji su bili pouzdani i odlučni u svojim uvjerenjima.


„Smatram da je simpatično kada muškarac pokazuje svoju naklonost, stvarajući atmosferu sigurnosti u kojoj se možete slobodno izraziti bez straha da ćete izgubiti svoje jedinstvene kvalitete. Ohrabrujuće je kada prihvati vaše hirovite i nesavršenosti, umjesto da pokušava da vas oblikuje u nešto drugo .Kada si sa njim, osjecas se kao zena i mozes sebi dozvoliti da prihvatis pomoc, cak i ako si navikla da radis sama.Nije da si nesposobna vec da je neko spreman da ode iznad i više da vas usreći. Ova velikodušnost pruža osjećaj oslobođenja i ohrabrenja, omogućava vam da se vinete kao vjetar, ali vas uvijek vraća u njegov zagrljaj. Irina Vukotić je svoje osjećaje svojedobno izrazila u intervjuu za medije .