Mlađa kći Jelene Karleuše i Duška Tošića u rujnu će napuniti 14 godina. Nedavno je svojim TikTok pratiteljima otkrila da joj je najdraža pjesma “Karly B*tch” koja se nalazi na maminom albumu. Na isti dan kada je album objavljen, Nika je snimila kratki klip u kojem se vidi kako pije “bubble tea Alpha”, koji je dobio ime po novom izdanju JK. Inače Jelena je nakon decenije u kratkom roku izbacila čak dva albuma.

Kao što se i očekivalo, nisu svi komentari bili laskavi unatoč nekoliko pozitivnih. Jedan od tih komentara, posebno “recite mami da je mogla bolje”, potaknuo je Jeleninu kćer da postavi pitanje osobi koja je rekla: “Možete li vi bolje?” Odgovor je dat na način svojstven Jeleninom stilu. Jelena se pozabavila situacijom i dala do znanja da su njezina djeca svjesna njenog statusa ugledne javne osobe. Ističe da se njezina djeca vrlo vješto nose s tim aspektom.

Iako je žalosno što moja kći mora nositi teret obrane svoje majke, također je istina da je ona svjesna zanimanja svoje majke kao vrlo vidljive javne osobe. Uz veliku popularnost dolazi i određeni stupanj negativnosti, jer ljudi često koriste društvene medije kako bi dali oduška svojim frustracijama. Unatoč svojoj mladosti, moja je kći itekako svjesna ove stvarnosti. Dok je odrastala, učili su je da se ponaša s poštovanjem i obzirnošću prema drugima. Unatoč tome, uspjela se nametnuti i uspostaviti granice bez izazivanja uvreda. Na mnoge je načine njezin pristup podsjećao na majčin, koji je imao taktičan i profinjen način rješavanja situacija. To je bilo posebno vrijedno pažnje s obzirom na to da je tada bila tek 13-godišnja djevojčica.

Jelenu su upitali jesu li njezine kćeri imalo utjecaja na njezinu odluku da s Devitom surađuje u duetu. Upit se vrtio oko činjenice da je Devita poznata osoba među mlađom generacijom. Iako moja djeca obično jako vole Devita, i ja dijelim njihovo divljenje prema ovom izvođaču. S tim u vezi, Milica itekako drži posebno mjesto u svojim srcima, jer su s njom proveli najviše vremena igrajući se tijekom promocije. Uz to, njihova majka iskoristila je priliku i snimila duete s njihovim omiljenim izvođačima, prenosi Telegraf.rs. Jelena je otkrila kako njezine kćeri uglavnom nisu upoznate s glazbom u kojoj ona i njezin partner uživaju. No, ima i izuzetaka, jer Milica i Devit dobro poznaju svoje omiljene umjetnike, a svjesni su i značaja Vojaza. Unatoč tome, Jelenine kćeri nemaju dovoljno svijesti o glazbenoj sceni u domovini.

Oglasi - Advertisement