Za razliku od bivšeg partnera Nikole Rađena, koji se po treći put nakon razvoda prihvatio obnove obiteljskog života i ispunjavanja očinskih dužnosti, Ana Kokić nije se javno upuštala u romantične veze, barem nijednu ostvarenu a da je  poznata javnosti. Ona se okrenula brizi za svoje nasljednice i one su joj centar svijeta.

Ana Kokić je u više navrata jasno dala do znanja da joj je glavni fokus na kćerima koje su i nakon razvoda pod njezinom skrbi. Upravo zbog toga Ana Kokić svaki dan nakon dugog i napornog dana žuri kući u svoju rezidenciju. Nakon raspada braka, pjevačica je zadržala srdačan odnos sa svojim suprugom, uglavnom zbog njihove zajedničke brige za djecu. Djeca su se morala prilagoditi značajnim promjenama koje su se dogodile, uključujući i činjenicu da njihovi roditelji više neće živjeti zajedno. Prema izvorima domaćih medija, Ana Kokić preselila se u obiteljsku rezidenciju na Banovom brdu, gdje je i njezino djetinjstvo, zajedno s kćerima.

Iako održava razinu privatnosti u pogledu svog osobnog života i ne odaje previše informacija na društvenim mrežama, imali smo uvid u svijet u kojem sada živi kroz njezine povremene objave na “Instagramu”. Priča se da rezidenciju Ane Kokić u ljupkoj beogradskoj četvrti krasi velika briga i pažnja. Moglo bi se pretpostaviti da pjevačica ima afiniteta prema prirodnim nijansama koje svakoj prostoriji daju jedinstven i privlačan ambijent.

Kućanstvo je besprijekorno organizirano i čisto, što ne čudi s obzirom na to da Anina majka, Branka, također stanuje i Anin je značajan izvor podrške. Branka je ključna u obavljanju kućanskih poslova te pomaže u odgoju i usmjeravanju Anine djece, Nine i Tee.

Oglasi - Advertisement