Kćerka Šabana Šaulića je već godinama u sretnom braku. Tijekom djetinjstva Ilda Šaulić i Bojan Vučković poznavali su se unatoč velikoj razlici u godinama. Obitelji Šaulić i Vučković imale su blizak odnos, pa su Ilda i njezin budući suprug, sin pokojnog Šabana, često komunicirali. Nije ni slutila da će jednog dana postati majka njegovog djeteta.

Za to vrijeme među nama nije bilo osjećaja adolescentske zaljubljenosti. Razlika u godinama od osam godina, s tim da je Bojan stariji od mene, bila je velika. Bojan je u Ameriku krenuo s 20 godina, a ja sam još bila tek dijete od 12 godina. Kako je on proživljavao svoje tinejdžerske godine, ja sam još bio usred djetinjstva. Pjevač je ispričao tu informaciju, no Bojanovim povratkom stvari su se značajno promijenile. Vjerujem da je naš prvi susret, nakon dužeg razdoblja bez komunikacije, bio pravi šok i za mene i za njega. Unatoč tome, kada smo se okupili na šalici kave, razišli smo se kao da smo se redovito viđali tih godina. Ilda je istaknula tu činjenicu prije nego što je zaključila.

Tada mi je to možda bio nedostižan cilj. Bila sam nespremna i nisam očekivala da ću se upustiti u vezu s muškarcem koji mi je, iako poznat, još uvijek nepoznat. Situacija je bila jedinstvena i izazovna za oboje, ali brzo smo otkrili da je to ono što smo cijelo vrijeme tražili. Ilda je, blistajući od radosti, izjavila da je on njezina srodna duša i da su sretni zajedno već sedam godina.


Ilda Šaulić i Bojan Vučković posebno su se 2. rujna 2016. zaustavili na “ludom kamenu” koji od tada zauzima značajno mjesto u njihovim srcima. Svoje emocije povodom ovog trenutka pjevačica je nedavno podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Nakon što je objavila niz zajedničkih fotografija, Ilda je obilježila njihovu godišnjicu uz riječi “Sretna godišnjica”. Ova objava brzo je ispunjena porukama čestitki voljenih osoba, prijatelja i kolega. Svi su poželjeli da par nastavi ljubav do kraja života, baš kao i prvog dana.