Nedavno je Jovan Memedović, koji je godinama bio zaštitno lice medija dok je radio na Rts-u, dao ostavku na tu funkciju. On je već decenijama jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji.  Nedavno je javno progovorio o ovoj temi za medije, a oglasio se i putem svog Instagram profila. Na radost brojnih obožavatelja, potvrdio je da će se njegove emisije i dalje redovito emitirati.

 

Trenutno se nalazim u dvostrukoj ulozi. S jedne strane, usred sam snimanja posljednje sezone “Potere”. S druge strane, također sam u fazi postprodukcije svježih epizoda “Sasvim prirodno”. Ove nove epizode planirane su za emitiranje u rujnu u isto vrijeme i na istom kanalu. U svom poslu nastojim izraziti svoje mišljenje i uvjerenja. S velikom nevoljkošću moram se obratiti svojim obožavateljima i simpatizerima na ovaj način. Iako više nisam u radnom odnosu na RTS-u, programi koje vodim nastavljaju bez prekida.

Tijekom ljetne pauze Memedović je javno obznanio da trenutno radi nove nastavke, izrazivši nestrpljenje za nadolazeću sezonu. Osim toga, svojim je pratiteljima na društvenim mrežama pokazao svoj novi radni prostor, nakon što je svoj prethodni ured zamijenio ovom novom lokacijom. Unatoč ostavci, Jovan Memedović ostaje predan marljivom radu u mirnom prirodnom okruženju uz rijeku, gdje se osjeća najlakše. U slobodno vrijeme posvećuje se osobnom razvoju, druženju s najdražima, zabavnim aktivnostima i istraživanju potencijalnih poslovnih partnerstava.

Nedavno je na njegovom “Instagram” profilu osvanula reklama za brend odjeće, torbi, obuće i ostalih potrepština za boravak u prirodi. Domaćin je ovo vidio kao izvrsnu priliku da spoji ljepotu s praktičnošću i kao rezultat toga postao je legitiman influencer. Nemojte dopustiti da svakodnevni poslovi postanu samo rutina i obveza. Umjesto toga, nastojte pronaći radost u njima. Jedan od primjera je brijanje, koje se može poboljšati korištenjem prirodne kozmetike. Poznata osoba reklamirala je marku kozmetike na svom profilu, izražavajući svoju zahvalnost proizvodu. Mnogi od njihovih pratitelja podržali su ovu odluku i pohvalili pojedinca jer je prihvatio sve prilike koje su im se ukazale, uključujući i ovu, kao način zarađivanja dodatnog prihoda.