Od trenutka kad se rodio, dijete Saške i Đorđa Đokovića postalo je žarište njihova svijeta.Novakov najmlađi brat je pokazao kako se savršeno snašao u ulozi oca.  Svaki dan su ga obasipali ljubavlju i privrženošću, trudeći se da svaki novi dan bude izvor sreće i čuđenja, baš kao što je on ispunio njihova srca radošću. Unatoč tome što su prije samo pet mjeseci prvi put postali roditelji, par se bez problema uklopio u novu ulogu i aktivno vrijeme provodi sa sinom Aleksandrom. To je vidljivo iz mnoštva fotografija koje se svakodnevno dijele na Instagramu kako bi svi mogli vidjeti.

Upravo na ovoj društvenoj mreži majka s ponosom dijeli trenutke iz svoje svakodnevice sa svojim pratiteljima. Ne libi se pokazati radost majčinstva, što se vidi i na njezinom izgledu jer djeluje zadovoljnije i blistavije nego ikada prije. Odgovornost za njezinu sreću dijele oba muška člana obitelji. Dok joj suprug pruža ljubav, pažnju i svu potrebnu pomoć kod njihovog nasljednika, njezin mali sin uvijek je prisutan kako bi unio iskru radosti u njezinu rutinu, osiguravajući da njezin majčinski osmijeh nikada ne nestane.

Unatoč tome što se trude da očuvaju privatnost svog djeteta ne dijeleći fotografije koje otkrivaju njegov izgled ili sličnost, potomak Saške i Đorđa Đokovića danas je izazvao pažnju na društvenim mrežama. Mnogi su se složili da se radi o izrazito privlačnom djetetu kojega je njegova majka njegovala od njegovih ranih dana.

Aleksandra često opisuju kao mirnog i odgojenog djeteta, zahvaljujući i fotografiji koju je njegova majka nedavno podijelila na društvenim mrežama. Na slici su prikazane Aleksandrine jaslice koje krasi šarmantan i pomno usklađen izbor prekrivača i drugih ukrasa. Središnja točka slike je nedvojbeno sama beba, koja izgleda mirno i zadovoljno u ugodnom okruženju.