Dr Dragan Stojković Piksi nije samo nogometna legenda s iznimnom igračkom karijerom, već je poznat i po uspješnom braku sa suprugom Snežanom. Piksi je često hvali kao temelj njihove obitelji. Imaju troje djece, Anju, Andreu i Marka, što je vrhunac njihove ljubavi. Djeca su im već odrasla i imaju i unučiće.  Unatoč čestim putovanjima i selidbama, Piksi je neizmjerno ponosan na uspjehe njihove djece, a svojoj supruzi pripisuje zasluge za očuvanje sklada u braku i obitelji.

Kćerka Anja se često pojavljuje u medijima, ali o Andrei ima malo informacija. S druge strane, Marko na društvenim mrežama dijeli tek mali dio svog osobnog života. Pixiejev sin već nekoliko godina provodi svoje vrijeme između Amerike i Britanije. Marko je značajno uložio u sinovo obrazovanje, što je rezultiralo njegovom diplomom iz menadžmenta na visoko cijenjenom londonskom koledžu. Na njegovom Instagram profilu lako se vidi da je strastveni putnik, jer je objavio brojne slike s egzotičnih i primamljivih destinacija. Nadalje, njegova ljubav prema luksuznim automobilima je očita, kao i njegova zahvalnost za čašu dobrog vina. U posebnoj je prigodi podijelio sliku svoje voljene životinjske družice. To bi bilo neupadljivo da  dotični ljubimac nije  bio maleni bijeli tigar. Nedavno je obilježio tridesetu godinu života, a svom ocu pruža nepokolebljivu pomoć u svim aspektima njegova života.

Obje su Piksijeve  zadovoljne svojim bračnim životom i ispunjavaju svoje majčinske dužnosti. Mlađa kći Anja nerijetko privlači pozornost domaćih medija, a njezino je vjenčanje bilo vrlo popraćeno kako u našoj regiji, tako i šire. Anja trenutno živi u Londonu sa svojim suprugom Hugom Valenteom i njihove tri kćeri, a ponosna je vlasnica prekrasne vile koja se nalazi pokraj vile njezina oca. Sudeći po fotografijama koje Anja redovito dijeli, čini se da u potpunosti uživa u braku s Hugom. Mjesecima se pričalo o njezinom ekstravagantnom vjenčanju. Ni japansko izdanje Voguea nije odolilo da ne piše o njemu.

Piksi ne pokušava prikriti oduševljenje zbog odluke koju je Anja donijela. Nikada nisam nametao svoje mišljenje o Anjinom izboru partnera jer smatram da je to vrlo osobna stvar. Ipak, uvijek sam joj od samog početka pružao nepokolebljivu podršku. Hugo mi se odmah svidio kad smo se prvi put sreli zbog njegove atletske pozadine, njegova odgoja i njegove predanosti rigoroznom sportskom načinu života koji zahtijeva upornost i disciplinu. Posjeduje izvrsne manire, dobro obrazovanje i staloženo ponašanje, a potpuno je zaljubljen u Anju.