Iako Duško Tošić možda nije prvi sportaš koji je zaokupio naklonost Jelene Karleuše, on je svakako bio najodlučniji, na kraju je uspio uzeti za svoju nevjestu. Trenutno stanje njihove zajednice ostaje tajno samo za par. Ipak, za sada se zadržimo na Jeleninoj romantičnoj povijesti koja je prethodila njezinom susretu s slavnim nogometašem.Na početku karijere, sa nepunih 16 godina, Jelena Karleuša je naišla na svog prvog ljubavnika, boksača Nemanju.

Jelena je izrazila divljenje prema svom partneru, vrsnom sportašu, koji joj je već nekoliko godina vrijedan izvor ohrabrenja u životu. Pružio joj je potrebnu potporu za daljnje bavljenje profesijom, što joj pričinjava neizmjerno zadovoljstvo. Jelenina ljubav prema njemu je duboka i duboka, te se nada da će još mnogo godina provesti zajedno. Čak zamišlja budućnost s njim, uključujući brak i obitelj s petero djece, kako je otkrila u prošlom intervjuu. Jedina postojeća fotografija prikazuje duboko zaljubljeni mladi par koji čvrsto drže jedno drugo. No, iz nepoznatih razloga, njihova je priča naglo prekinuta i otišli su svatko svojim putem. Kao što sada znamo, JK se udala za drugog sportaša i s njima dobila dvoje djece.

Tijekom ljeta 2006. u Srbiji su mediji bili opčinjeni Karleušom. Brojni domaći mediji utrkivali su se tko će objaviti vijest o novom ljubavnom partneru Jelene Karleuše. Pop pjevačica se nakon kratke veze s biznismenom zaljubila u mladog nogometaša koji je igrao za francuski klub “Soso”. Da situacija bude veća, riječ je o nogometašu Dušku Tošiću, koji je Karleušin vjerni obožavatelj. Zapravo, bio je prilično uporan u potrazi za njom.


Dugo je nekoliko puta pokušavao pridobiti njezinu naklonost. Često joj je slao poruke, cvijeće i pozive da zajedno ručaju. Naposljetku je odgovorila na jednu njegovu gestu koja se pokazala nevjerojatnim uspjehom, nalik na nogometno postignuće. Naknadno su se vjenčali nakon dvije godine, poželjeli dobrodošlicu dvjema kćerima u svoje živote i zajedno prebrodili mnoge izazove. Njihovo putovanje je ipak čini se došlo do kraja jer su prije godinu dana najavili razvod.

Oglasi - Advertisement