Vlatka Pokos, bivša hrvatska televizijska voditeljica i muzičarka, nedavno je privukla pažnju medija svojim brojnim komentarima u vezi sa slučajem Nikoline Ristojević. Pokos je ranije bila upletena u burnu vezu i brak sa Josipom Radeljkom, isti brak koji je na kraju rezultirao razvodom. Vlatka je oduvijek poznata po svom britkom jeziku i velikoj dozi nadmenosti i čini se da ni danas nije drugačije.

Nakon nedavne razmjene poruka na Instagramu između Vlatke i Borne Rajića, bivše supruge dizajnera, Vlatka je dala nekoliko provokativnih komentara na račun Breninog izgleda. Dodatno, Vlatka je prokomentarisala i fotografiju Lepe Brene. U međuvremenu su Borna i Viktor Ristović razgovarali o Nikolini Ristović, što je dovelo do neslaganja i oštrih riječi. Kasnije je razgovor Vlatke i Borne u vezi sa Brenninom situacijom objavljen u javnosti na Instagramu.

Kada joj je predstavljena fotografija Lepe Brene i Borne, Pokos je primetila: “Kakva je ovo situacija? A te pantalone? To je noćna mora”. U odbranu Brene Borna je naveo da je ona žestoka i ostvarena žena koja je uspjela u svakom aspektu svog života  u onom gdje je počela.

 

Prema Vlatkinim  riječima sve kod Brene je seljakluk. Cijena njenog odlaska bila je značajna, i dok je još uvijek bila prisutna, na kraju se smjestila u ostatke društva. Donijela je odluku da napusti svoju porodicu i prihvati drugu vjeru. Iako je lično ne držim preterano, cijenim tebe i tvoju energiju, koju smatram zadivljujućom”, napisala je Pokos. Uprkos njihovoj razmjeni, njihova ljubav je bila kratkog vijeka. Jasno je da nije predvidjela količinu medijsku pažnju izazvale bi njene riječi, o čemu svjedoče i komentari koji su se pojavili na raznim društvenim mrežama.

Oglasi - Advertisement