Iako je u sretnom braku s Filipom Živojinovićem, njezine ljubavne veze iz prošlosti i dalje su tema razgovora, posebice njezina emotivna veza s kolegom pjevačem, koja i dalje plijeni pažnju medija.

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica u ranoj fazi karijere upustili su se u dvogodišnju romansu koja je, unatoč pjevačičinim javnim najavama prijateljskog i mirnog rastanka, skrivala značajan skandal.

“Nakon dvije godine veze, Ljuba i ja smo donijeli zajedničku odluku da se raziđemo sporazumno, bez grubih riječi” – rekla je tada. Ali, nedugo nakon toga pojavila se vijest da su Aleksandra i Ljuba zapravo prekinuli vezu zbog preljube.

Mediji pišu da je Ljuba navodno iskoristio njena česta odsustva zbog posla kako bi se upustio u vezu sa komšinicom. Aleksandra je ovu istinu otkrila kada je slučajno naletjela na inkriminirajuće poruke na njegovom telefonu.

Navodno ju je to novo saznanje potpuno slomilo, ostavivši ranjenu i razočaranu pjevačicu da izdrži razdoblje samoće. Pukim slučajem u njezin je život ušao Filip, a 2018. zajedno su doživjeli prijelomnu točku.