Koncert Aleksandre Prijović koji je trebao biti održan u Zadru zabranio je gradonačelnik Branko Dukić.

Unatoč prvom planu da se koncert održi u maju u dvorani Krešimira Ćosića, Dukić se oštro usprotivio nastupu srbijanske zvijezde u gradu, što je rezultiralo otkazivanjem koncerta bez ikakvog prethodnog zakazivanja i najave.

Kako su ranije spominjali hrvatski mediji, Dukić je odbio poziv organizatora koncerta, a kao razlog je naveo nedostatak slobodnih termina u dvorani Krešimir Ćosić. Uzbuna oko nastupa Aleksandre Prijović u Zadru počela je kružiti krajem prošle godine, nakon njezinog impresivnog poduhvata bukiranja i rasprodavanja pet zagrebačkih arena.

Lokalni Zadarski list objavio je veliki interes za održavanje koncerta srpske senzacije, a planirano je da se taj događaj održi 2024. godine. Gradonačelnikova tvrdnja da je Višnjik popunjen, čini se, prema pisanju medija, neutemeljenom.

Kako stoji na službenim stranicama ŠC Višnjik, od marta do maja ove godine na rasporedu su tri događaja, te vrlo iščekivani koncerti Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Važno je napomenuti da je zakazani koncert 25. marta na kojem će nastupiti popularni umjetnici Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović otkazan od strane gradonačelnika Pule Filipa Zoričića.

Oglasi - Advertisement