Nedavni uspjesi Jovane Stojiljković ograničeni su na njezinu karijeru. Kako njezina gluma postaje sve bolja, stalno dobiva pohvale za svoje majstorske izvedbe. Čini se da je zadovoljna i svojim emocionalnim stanjem, jer je navodno sretnija nego ikad prije. Jovana već duže vrijeme gaji simpatiju prema glumcu Goranu Bogdanu. Druženje s njim pričinjava joj neizmjernu radost, a njihova je veza zaokupila pozornost javnosti. No, čini se da su mnogi previdjeli da je prije ove romantične veze Jovana već bila u vezi s poznatim sportašem.

Ranije se zanemarivalo prisustvo još jednog Bogdana u glumičinim naklonostima. Taj Bogdan je nitko drugi nego proslavljeni košarkaš Bogdan Bogdanović koji je našu reprezentaciju doveo do impresivnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu gdje su osvojili srebrnu medalju.  Dodatno, njegova popularnost među ženskom populacijom učinila ga je predmetom brojnih glasina koje ga povezuju s nekoliko žena visokog profila, uključujući zadivljujuću glumicu koja je osvojila publiku svojim zadivljujućim portretom Sofije u “Južnom vjetru”. Ne čudi što se smatra omiljenim među damama.

Njihovo upoznavanje omogućila je glumica Jelisaveta Orašanin, nedugo nakon što se zabavljala s Milošem Teodosićem. Probudile su se jake emocije, a njih dvoje su 2017. godine započeli romantičnu vezu. Kako prenose mediji, zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze i imali velike planove za zajedničku budućnost. Unatoč njihovoj čvrstoj vezi, u roku od šest mjeseci među njima su se pojavile nepomirljive razlike. Te su se razlike za par pokazale nepremostivim. Bogdanović je kasnije morao otići u Ameriku u NBA ligu za Sacramento Kingse, što je u konačnici dovelo do kraja njihove ljubavne priče. Unatoč obostranom priznanju da bi veza na daljinu bila prenaporna, par se razišao prijateljski i bez ikakvih neprijateljstava.

 

Nakon raskida veze s bivšim dečkom , zgodna glumica zadovoljstvo je pronašla u društvu Gorana Bogdana. Dugo su zajedno, a njihovu vezu karakterizira miran suživot. Nasuprot tome, o romantičnom životu košarkaša dostupno je malo informacija. Nije poznato da li ima djevojku i da li je u ozbiljnoj vezi.

Oglasi - Advertisement