Poznata i iskusna pjevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, prevalila je težak put do uspjeha, budući da je početak njezine karijere bio prilično izazovan. To je uglavnom bilo zbog značajnog gubitka u njezinoj obitelji. U dobi od 16 godina pretrpjela je veliki gubitak kada su joj umrli roditelji, ostavljajući je brigu o svojoj mlađoj sestri. Unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazila, ustrajala je i nastavila se školovati, da bi naposljetku studirala na Ekonomskom fakultetu. Kako bi prehranila sebe i sestru, svoj vokalni talent iskoristila je nastupom u hotelu “Taš” u večernjim satima. Njezina odanost preživljavanju bila je nepokolebljiva.

Unatoč golemoj popularnosti u javnosti, Ekstra Nena se svjesno trudila zadržati svoj osobni život privatnim. U detinjstvu je najviše vremena provodila u igri sa sestrama i drugaricama u blizini Hrama Svetog Save. Od malih nogu imala je jasnu sklonost prema glazbi i znala je da će ona biti značajan dio njezine budućnosti. Bilo je trenutaka kada je priznala da njezini najbliži, obitelj i prijatelji, sumnjaju u njezine prave namjere da se bavi glazbom i uđe u javnu sferu. Unatoč njezinoj dobro poznatoj strasti prema glazbi, zbog njezine sramežljivosti bilo im je teško povjerovati da će nastupiti pred velikim mnoštvom. Iako joj trema nikada nije bila problem, Gloria priznaje da ju je zbog nesigurnosti u svoje potencijale osjećao sram. Rasprave o njezinom romantičnom životu bile su rijetke. No, 2009. godine vjenčala se s dr. Miroljubom Jevtićem, koji je bio zamjenik direktora u “Železnicama Srbije”. Sama ceremonija održana je u pitoresknom ambijentu jedne farme, a ona je tu prigodu obilježila tako što je voljenom partneru posvetila pjesmu “Samo tako hoću”.


Danas smo se upoznali, zatim se opet vidjeli za tjedan dana, a osmog dana poznanstva odlučili smo se vjenčati. I tako smo i učinili. Ne mogu reći da me privukao njegov fizički izgled; njegova kosa ili visina nisu me pokolebali. Ne, to je jednostavno bio urođeni osjećaj da je on netko s kim želim provesti ostatak života. Jednom je prijateljica usporedila moj život s latino televizijskom serijom, a valjda ima istine u tome – više se ni o čemu ne brinem jer imam zaštitnika. Na meni je da se aktivno uključim u život i trudim se usavršavati. Suprug mi je prioritet i ravnopravno smo partnerski u svim aspektima života. On je ugledni znanstvenik, u zvanju redovitog profesora na sveučilištu iz područja prometa i menadžmenta, ali njegova struka nije izvan mog razumijevanja jer sam i ja akademik, kako je rekla Nena.

Tijekom gostovanja u popularnoj televizijskoj emisiji, Ekstra Nena je istaknula kako je njen brak bio kratak zbog uvjerenja da je razvod nužan kada dimenzije veze nisu usklađene. Još jednom se našla bez obitelji, jer je svoju svekrvu i majku svog supruga smatrala svojom najdražom rodbinom. Izražavajući zahvalnost, rekla je “Tako sam zahvalna što su još uvijek živi!” Dok je pričala o gubitku vlastitih roditelja u dobi od šesnaest godina, otkrila je da su joj dotični pojedinci postali poput roditeljskih figura. Izrazila je svoju radost ovom vezom, navodeći da je bila “divna. Već dulje vrijeme medije intrigira glasina da je naša kultna pjevačica Snežana Berić, poznata i kao Ekstra Nena,  zaokupila pozornost proslavljenog kralja popa, pokojnog Michaela Jacksona. Prema izvješćima, njegova ljubav prema njoj bila je tolika da joj je osigurao svog osobnog vozača i nekolicinu tjelohranitelja tijekom cijelog Eurosonga koji se održavao u Malmou. Godina 1992. obilježila je Ekstra Nena predstavljanje Jugoslavije na natjecanju za Euroviziju. Unatoč tome što se radilo o najistaknutijem nastupu, njezino iskustvo na događaju nije bilo zadovoljavajuće zbog političkih okolnosti. Uspjela se učvrstiti na 13. poziciji, a šuškalo se da je stekla empatiju najveće glazbene ikone tog vremena. Po povratku iz Malmöa, otkrila je da je bila predmetom pažnje suradnika Michaela Jacksona punih osam dana, prema njegovim uputama. Danas se pjevačica jako rijetko pojavljuje u javnosti.