Ivana Kukrić, poznata srpska manekenka iz 90-ih, izvršila je značajan utjecaj na modnu industriju, kako u Srbiji tako iu svijetu. Njezina upečatljiva ljepota i magnetska prisutnost izazvale su usporedbe s globalno priznatom ikonom ljepote, Halle Berry. U razdoblju uspona u srpskoj modnoj industriji, karijeru je započela kao model. Njezina vječna sofisticiranost i izgled omogućili su joj trijumf na svim modnim revijama na kojima je sudjelovala. Nakon što je pobrala veliko priznanje u svojoj domovini, Ivana je odlučila svoje talente dovesti u Milano, a kasnije i u Sjedinjene Države, gdje je nastavila razvijati svoju karijeru.

 


Na vjenčanju Bojana Karića i Jelene Karleuše, Ivana Kukrić imala je čast biti kuma. Ova posebna veza između modela i pjevačice pokazala je duboko prijateljstvo. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, postalo je jasno da prijateljstva mogu poprimiti neočekivane zaokrete. Trenutačno se odnos Jelene i Ivana distancirao te više nisu u redovitoj komunikaciji. Na svom emotivnom putu Ivana se susrela s brojnim izazovima, među kojima je i stradajući gubitak partnera Dragoja Trišića koji je prije nekoliko godina tragično stradao ispred svoje zgrade u Žarkovu. Iako je par bio zaručen, njihova veza nije izdržala test vremena. Ivana Kukrić trenutno boravi u Los Angelesu sa svojim partnerom, crnogorskim poduzetnikom Ivanom Bajkovićem. Njihov odnos se drži u tajnosti, vjerojatno zbog Kukrićeve prethodne medijske eksponiranosti.


U mjesecu studenom 2018. godine Ivana je dobila prinovu u svojoj obitelji, kćerkicu kojoj je dala ime Hana. Dijeleći svoje iskustvo, Ivana je izrazila kako je majčinstvo i nevjerojatno i izazovno putovanje koje zahtijeva značajnu količinu fleksibilnosti i planiranja. Čini se da je, unatoč nekoć dubokoj i intimnoj vezi s Jelenom Karleušom, Ivanin put s vremenom skrenuo s nje. Tome je svjedočila i Ivanina odsutnost iz Jeleninog braka s Duškom Tošićem, što je dodatno upućivalo na to da se njihov odnos otuđio. To i nije čudno obzirom i na to da je pjevačica sa mnogima u sukobu.


Ova pripovijest služi kao podsjetnik koji ukazuje na to kako se najčvršće veze mogu transformirati i razvijati kako vrijeme prolazi. Unatoč tome, Ivana Kukrić i dalje zadržava svoj status modnog modela, a njezina privlačnost i šarm nepogrešivo su obilježje koje je ostavilo neizbrisiv dojam u industriji.