Andrija Milošević i Sandra Tomić više ne borave u svom nekadašnjem stanu u glavnom gradu Srbije. Andrija Milošević je nedavno zakupio novu rezidenciju koja se nalazi u ruralnom području.Nakon što je njegova supruga otkrila na društvenim mrežama, javnost je postala svjesna da se glumac preselio iz grada, gdje sada živi sa suprugom Sandrom i sinom Reljom.

Tomićeva je posebno na svom Instagram nalogu podelila sliku na kojoj je prikazano selo koje se nalazi u južnom regionu Italije poznato kao Sava. Uz fotografiju je stavila i sljedeći natpis: Selo je postalo naše prebivalište u trajanju od trideset dana.U početku, pristalice renomiranog dvojca bile su zatečene kada su se ove godine odlučile za seosko imanje, za razliku od uobičajenog izbora egzotičnih mjesta. Postaje sasvim razumljivo zašto je ovakva odluka donesena kada se uzme u obzir da se radi o šarmantnoj lokaciji koja se nalazi u neposrednoj blizini mora.

Sandra i Andrija imaju snažnu strast za avanturom. U prošlosti su ljetovali istražujući čuda Južne Amerike. Međutim, ove godine su odlučili da krenu na novo putovanje u Italiju. Može se reći da im je njihova odluka donijela ogromno zadovoljstvo i radost. Par je odlučio da sebi priušti mir i idilu sela pored mora nakon naporne godine u kojoj su imali jako puno posla.


Za naredni mesec Andrija Milošević i Sandra Tomić odabrali su rustičnu italijansku rezidenciju za svoje privremeno boravište. Svrha ovog stana je da obezbedi spokojno i mirno okruženje, što je veoma poželjno od strane obe osobe tokom ovog određenog trenutka. Štoviše, njegova privlačnost doprinosi i lokacija njihove rezidencije u neposrednoj blizini Alberobella, najnovije turističke destinacije.