Marija Bojović, sestra Luke Bojovića, rijetko je bila viđena u javnosti, a gotovo uvijek je nosila crno. Smrt oca, slavnog direktora beogradskog zoološkog vrta Vuka Bojovića, kao i brata Nikole, duboko ju je pogodila. Unatoč tome, Marija je utjehu i mirnu luku pronašla u društvu Dragana Vasiljkovića, poznatog imena Kapetan Dragan, koji je od nje stariji četvrt stoljeća.. Poznato je da je gajio duboku ljubav prema kćeri Vuka Bojovića, što je činilo neuobičajenu i intrigantnu priču. Zanimljivo, Dragan je bio i najbliži čovjek od povjerenja samog Vuka Bojovića,  oca zanosne Marije. To što je od nje stariji više od dvije decenije im nimalo ne smeta.

Nakon mog izlaska iz zarobljeništva, Vuk i ja smo postali nerazdvojni, a njegova kćerka je uvijek bila tu s nama. Ljubav se dogodila prirodno i to je nešto što se riječima ne može do kraja opisati.Da bi se kapetan Dragan supruzi zavjetovao na vječnu ljubav, morao je tražiti blagoslov za njenu ruku. Kapetan Dragan je rekao da je tražio blagoslove i od Marije i od episkopa Stefana, te ih je uz čestitke primio i od članova njihovih obitelji.Još od vjenčanja 2021. godine uživaju u zajedničkom životu.


Prije nego što su se vjenčali, kapetan Dragan i Marija preselili su se u svoj sadašnji dom na Avali gdje žive sa svojim pripitomljenim ljubimcem vukom Hasom i svojim mačićima. Njihovo vjenčanje održano je u njihovom domu, a nazočila mu je nekolicina odabranih. U nazočnosti matičara, kumova, rodbine i prijatelja, izmijenili su zavjete i rekli jedno drugome “da”. Marija se odlučila za netradicionalan pristup kada je vjenčano ruho u pitanju.

Umjesto uobičajene bijele haljine, odjenula je živahnu haljinu i iskombinirala ju je s balerinkama. Njezin nakit sastojao se od jednostavne lančane ogrlice, naušnica i prstena koji joj je svjetlucao na desnoj ruci. Što se tiče njezina izbora kume, odabrala je prijateljicu koja će preuzeti tu ulogu. Tijekom svadbenog slavlja Kapetan Dragan obukao je bijelu košulju i krem ​​hlače. Rezanje svadbene torbe bilo je u dvorištu kuće, gdje su im se uz zdravicu pridružili i gosti.”I moja će sjena plašiti gospodu” Ljubav koju dijele je bezgranična, a jedno drugom pružaju nepokolebljivu podršku. Negativni komentari, posebice oni koji se tiču ​​razlike u godinama, nimalo ih ne odbijaju. Naime, Dragan često razvedri raspoloženje šaleći se upravo na tu temu.