Teško je naći nekoga na Balkanu ko nije pogledao barem jednu epizodu “Žikine dinastije”. U jednom slučaju, Žika Pavlović, glavni lik, je imao odlične dijaloge koji se i danas često pominju a njega je perfektno odigrao poznati i omiljeni glumac. .Dragomir Bojanić Gidra, glumac koji je ostvario mnoge nezaboravne uloge u našim kultnim filmovima i TV emisijama, možda je najpoznatiji po ulozi Žike Pavlovića u “Žikinoj dinastiji”.

Potvrđeno je da je bio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić i da su zajedno dobili ćerku Jelenu. Takođe, Gidra je bio u bliskoj vezi sa Jovanom Stojanovićem, unukom njegovog rođenog brata Milomira. Iako je Jovan bio mlad kada je Gidra preminuo, on još uvek ima živo sećanje na svog dedu Dragomira.

Kad god sam posetio Jovanov stan kod Kalemegdana, njegov deda, koji je bio iz dinastije Žika, uvek je bio raspoložen i sa osmehom na licu. Uprkos glasinama o neverstvu supruzi Ljiljani, Jovan je uvek stao u odbranu svog dede i insistirao da on zaista voli svoju ženu i da nije nitkov. Jovan je otkrio i da njegov deda nikada nije pokazivao tugu niti se mrštio, bez obzira na okolnosti. Međutim, njihova ljubav nije bila bez komplikacija, a nesuglasice i privremene rastave nisu bile neuobičajene. Ipak, na kraju su uvijek uspjeli da se pomire.

Prema rečima Jovaninog dede Stojanovića, on nikada nije odlazio od Ljiljane zbog drugih žena. Jovan, koji radi kao model, učestvovao je u raznim modnim kampanjama, spotovima i revijama. Trenutno je u braku sa Majom, šminkerkom, i imaju sina Alekseja. Svojom harizmatičnom ličnošću, Jovan je privukao mnoge žene na platformama društvenih mreža.