Na portalu Nova danas je 11.09.2023. godine objavljen članak pod naslovom: SMATRALI SU ME GLUPAČOM JER “SAM GA UBILA: Sina smaknula po kratkom postupku, dve tragedije je slomile – težak život Ane Bekute, u kojem se govori o životnom putu poznate pjevačice. Naslov članka je čitaoce mogao dovesti u zabludu da je ona usmrtila svog sina što nije tačno i zbog toga je ovaj članak označen kao klikbejt od strane portala Raskrinkavanje.ba.

Proslavljena pevačica Ana Bekuta nedavno je obeležila svoj 64. rođendan. Njena životna priča je mozaik iskustava, dobrih i loših, koja su univerzalna za sve pojedince. U privatnom životu i nije imala puno sreće. Ana je imala veoma prosperitetnu karijeru koja je trajala preko četrdeset godina. Tokom adolescencije rodila je sina Igora kada je imala samo 17 godina. Nažalost, Ana je skoro devet meseci bila primorana da svoje novorođenče ostavi u domu za nezbrinutu decu, što je izazvalo njeno ogromno emocionalno previranje.

 

Ana je iskreno pričala o svom iskustvu i otkrila da ju je društvo oštro osudilo zbog toga što je zatrudnela u ranim godinama. “Nakon traumatičnog incidenta, donijeli smo odluku da Igora smjestimo u dom. Kao maloljetnik, dobio sam minimalnu podršku od porodice, sela ili zajednice. Bilo je to teško vrijeme, a srce me još uvijek boli. Rana će nikad u potpunosti zacijeliti.Suočila sam se s kritikama što nisam prekinula trudnoću ili ostavila dijete u udaljenoj bolnici.Svakog vikenda sam putovala kod Igora čiji osmeh me pozdravljao kada bi me prepoznao iz  postelje.Sjećanje na njegov puderasti miris i otisak njegovih usana na mom vratu zadržao se u mojim čulima do sledeće subote. Bol je trajao mesecima dok me srce i um nisu naterali da dete vratim kući”, rekla je pevačica. Ana je prestala da izlazi i potpuno se posvetila brizi o Igoru. Nakon razrješenja situacije moje porodice i prihvatanja Igora od strane mojih roditelja, on je brzo postao voljeni član. Tek kada je postignut ovaj dogovor, primila sam ga u naš dom.

 

U mjesecu maju sam se bližila svom 18. rođendanu koji je bio u septembru. Sa 17 godina sam brzo sazrela, a moja porodica je obožavala Igora. Izgubila sam nevinost i iznenada sam bila gurnuta u svijet brige o djeci i mijenjanja pelena, što me je zapravo preko noći učinilo ženom. Što bi mlađa generacija rekla, saplela sam se. Iako moja prethodna veza nije rezultirala brakom, to je bilo zbog moje vlastite nezrelosti. Bekuta se prisjeća svojih tinejdžerskih godina i kako je shvatila da je muzika njen poziv kada je napustila Srednju na drugoj godini. Rođenje sina Igora ojačalo je njenu odlučnost da se bavi muzikom. Uprkos odlasku Igorove majke, ona i Igor su uspeli da ostvare čvrst odnos pun ljubavi zasnovan na međusobnom poštovanju i razumevanju. Igor nikada nije bio ljut na majčino odsustvo i shvatio je da joj je neophodno da jedan dio života bude bez djece. Ta činjenica od njega nikada nije bila skrivena i nije ga ni na koji način uticala. Period koji je Bekuta izgubila na kraju je obnovljen, a njegov značaj je poznat do danas. “Nikad nisam mislio o tom vremenu kao o bilo čemu drugom osim običnom”, priznao je. Uprkos tome što ga je majka smjestila u dom, Igor nikada nije imao animozitet prema njoj. Shvatio je da je tada radnja bila obavezna i da ona nema alternativu. Igor, koji sada ima djecu po imenu Sonja i Branka, ranije je svoju priču podijelio s novinarima.

 

U novembru 2021. godine, pevačicu je zadesila ogromna tragedija kada je preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić. Nešto više od godinu dana kasnije, morala je da se suoči i sa gubitkom majke Milice. “Kada majka umre, čini se da sve stane. Osjećaj nelagode kada se s njom razgovara telefonom zbog promjene tona i mala zabrinutost zbog njenog kašnjenja. Sa svakim trenutkom, istorija porodice , način na koji je postavljen sto, način kuvanja i univerzalna briga za dijete, koje je sada postalo tuđa majka, sve nestaje. Počivaj u vječnoj ljubavi, moja voljena majko”, napisala je Ana Bekuta na svom profilu kada je  njena majka je umrla.

IZVINJAVAMO SE NAŠIM ČITAOCIMA zbog članka koji je napisan kao klikbejt.

Oglasi - Advertisement