Bez obzira kojim životnim putovima idemo, često se s toplinom prisjećamo dana iz svog djetinjstva. Ta su sjećanja često zabilježena na fotografijama koje su nam drage i s vremena na vrijeme im se vraćamo sa smiješkom. Slavne i javne osobe nisu iznimka u tome, jer često dijele slike iz svoje prošlosti na raznim platformama društvenih medija.

 

Jedan poseban talent je sposobnost prepoznavanja osobe prikazane na fotografiji.  Mnogi vole da pogađaju o kome se radi pa i danas imamo takvu poslasticu za vas.Trenutno se radi o glumici rođenoj 23.04.1978.godine u Beogradu. Godine 2007. završila je studij glume na Fakultetu dramskih umjetnosti. 2001. godine prvi put se pojavila na velikom platnu u filmu “Normalni ludi” u kojem je odigrala ulogu koja joj je donijela nagradu Carica Teodora na 36. Filmskom festivalu u Nišu. Nakon toga nizala se niz drugih uloga, a gledatelji će je možda prepoznati i po nastupima u televizijskoj seriji „Klan”.

Supruga biznismena Nebojša Jovanovića u braku je rodila sina Kostu. Nakon razvoda dugo nije u javnost otkrivala nikakve informacije o svojim ljubavnim vezama. To se promijenilo kada je upoznala srpskog veleposlanika u Iraku Uroša Balova. Iako se suzdržala od komentara o vlastitoj vezi, glumica je potaknula značajnu raspravu kada je raspravljala o svom sinu. Točnije, otkrila je da je njezin nasljednik, Kosta, imao značajan problem s pretjeranim korištenjem računala, što ga je nagnalo da potraži liječenje kod psihologa kako bi prevladao svoju ovisnost o video igrama.

Tijekom ljetnog odmora provodio bi više od osam sati dnevno buljeći u ekran svog računala, što je dovodilo do stalne razdražljivosti. Nakon terapije uspio je ograničiti korištenje računala na samo dva sata, što je rezultiralo značajnom transformacijom. Djetetova prava priroda, koja je nekoć bila skrivena, konačno je otkrivena i ono je postalo vesela i divna osoba. Svako jutro se zajedno šalimo i smijemo i nema ljepšeg osjećaja – podijelila je poznata glumica. Sada je sasvim sigurno da je ženska osoba prikazana na fotografiji, bez sumnje, nitko drugi do cijenjena glumica Ljubinka Klarić.