Aleksandra Prijović, muzička senzacija, započela je seriju od pet planiranih koncerata u Osijeku. Aleksandra je nakon dužeg vremena otkrila da je prespavala u Belom Manastiru, mjestu u kojem je odrasla, a koje je od Osijeka udaljeno svega 30 kilometara.

“Naravno, noć sam provela u svojoj kući. Prvo odredište koje sam posjetila je bez sumnje bilo moje skromno prebivalište”, ponosno je izjavila Prija prije nego što je nastavila.

“Budući da sam odraslau ovom kraju i pohađal školu, sjećam se vremena kada mi niko nije vjerovao kada sam rekla da ću jednog dana nastupati na koncertima. Ali sada doista vjerujem da su ponosni na moja postignuća.

Mnogi od njih su ljudi koje poznajem i s kojima sam odrasla. Ovaj koncert ima posebno mjesto u mom srcu jer sam do svoje 18. godine živjela u Belom Manastiru. Bilo je to nevjerocatno iskustvo, puno emocija i presretna sam.

Aleksandra utjehu pronalazi u skromnoj i relativno maloj kući, zaštićenoj od znatiželjnih pogleda zaštitnim crnom ogradom koja joj osigurava privatnost. Pogledajte kako izgleda: