Usred halabuke oko nove ljubavne partnerice Duška Tošića, nogometni menadžer odlučio se na stoičku šutnju. Brzo je spakirao svoje stvari i s kćeri Nikom Duško Tošić krenuo na put u Budimpeštu kako bi bodrio srpsku reprezentaciju u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo. On se nije javno oglašavao po pitanju napisa medija u Srbiji da je u vezi sa mladom pjevačicom.

Nakon utakmice Duško i Nika uživali su u prekrasnom danu u Budimpešti, što je Duško podijelio putem fotografije koju je objavio. Unatoč kontinuiranom medijskom pisanju svoje bračne  partnerice Jelene Karleuše , Duško je odlučio zadržati privatnost i umjesto toga fokusiran je na ulogu predanog oca, brige za svoje kćeri.

Jelena Karleuša je, naprotiv, odbila šutnju i iznijela svoje mišljenje o skandalu koji je zaokupio pažnju cijele Srbije.Nakon što su počele kružiti glasine o navodnoj vezi njezina supruga s pjevačicom Inom, Jelena Karleuša se  oglasila na mreži X kako bi opovrgla te tvrdnje. Uvjeravala je svoje pratitelje da njezin suprug nije u romantičnoj vezi s Inom te se ispričala ako su glasine uzrokovale osobnu nevolju.

@.nikaspam

Verujem u nas 🇷🇸❤️

♬ Играј и Победи – 𝐒&𝐇𝐂𝐎𝐑𝐄•

Isto tako, Ina Gardijan, žena za koju se pričalo da je osvojila srce Jeleninog supruga, također je demantirala optužbe. Ina je u razgovoru za Informer opovrgla tvrdnje o svojoj vezi rekavši da su neistinite. Naglasila je da su joj  Jelena i Duško  njezini prijatelji, te da u njihovoj komunikaciji nema relevantnih informacija o njezinim ljubavnim vezama. Inače još uviejk nije u javnosti poznato da li se Jelena i Duško razvode kako je ona najavila još prije više od godinu dana.