Mirka Vasiljević i Vujadin Savić roditelji su četvero djece, među kojima je i kćerka koja je pokazala interes za nogomet unatoč očekivanjima da će se poput svoje majke baviti glumom ili modelingom. Adrijanina strast prema nogometu bila je vidljiva od malih nogu, te je bila odlučna u namjeri da se posveti tom sportu, što se ogleda u njezinim rigoroznim treninzima i impresivnim rezultatima.

Na Adrijanin entuzijazam za nogomet možda je utjecalo njezino odrastanje; i otac i djed zaljubljenici su u sport, a otac je strastveni navijač Crvene zvezde i nalazi se u upravnom odboru kluba. Unatoč ponašanju oca i djeda, moguće je da se Adrijanina strast prema nogometu razvila samostalno.

Vrijeme će pokazati je li to samo hobi ili je Adrijana oduvijek znala da će nogomet biti njezin poziv. Nepokolebljiva podrška njezine uže obitelji, uključujući majku, oca, djeda i baku, ostat će bitan i značajan dio njezina života, ulijevajući joj samopouzdanje. Adrijanin talent i nepokolebljiva predanost nogometu privukli su pozornost i inspirirali okolinu. Fizičke i karakterne sličnosti Adrijane i njezine majke Mirke dodatno naglašavaju povezanost majke i kćeri.

Upečatljiva zeleno-plava boja njihovih očiju jedna je od fizičkih karakteristika po kojima su Adrijana i njezina majka jedinstvene. Adrijanina strast prema nogometu potpomognuta je njezinim naslijeđem i obiteljskim vezama koje je inspiriraju da slijedi svoje ambicije i napreduje u karijeri u sportskom svijetu. Sličnosti u njihovim crtama lica često su zadivljujuće, au rijetkim slučajevima njihova je sličnost nepogrešiva. Adrianinu ljepotu i sličnost majci dodatno ističu fotografije koje dijeli na Instagramu. Jasno je da su roditelji ponosni na svoju prelijepu i talentovanu kćerku.