Javnost je ostala zbunjena iznenadnim odlaskom Ane Bekute iz žirija “Zvezda Granda”, bez jasnog objašnjenja. Intenzivna znatiželja koja okružuje njezine trenutne okolnosti, zaogrnuta enigmatičnom aurom, ne pokazuje znakove smanjenja čak ni nakon nekoliko dana.

Pjevačicin nedostatak oglašavanja dodatno je zabrinuo fanove, unatoč svim ostalim naporima. Ani je neizmjerno zadovoljstvo kontinuirana podrška koju dobiva od svojih obožavatelja.

Ova nepokolebljiva podrška služi kao jasan pokazatelj njenog statusa jedne od najomiljenijih pjevačica u Srbiji. Napokon se pojavljuje tračak nade. Čini se da se njeno odsustvo bliži kraju.

Na najoptimalniji način uspješno  je rješavala sve probleme na koje je nailazila. Ovu tvrdnju potkrijepljuje i skora najava dvaju koncerata koje će voditi poznati narodni umjetnik.


Obilježite svoje kalendare za 11. maj u Zürichu jer je nevjerojatan događaj pod nazivom “Šest sati neprestane glazbe” spreman osvojiti publiku. Uz Anu Bekutu, pozornicu će svojim očaravajućim izvedbama krasiti postava izuzetnih pjevača među kojima su Darko Lazić i Nenad Manojlović.

Pjevačica će 16. jula publiku počastiti solističkim koncertom u Bajinoj Bašti u Srbiji, čime će moći uživati ​​u drugom nastupu na ovom mjestu.