Prije pet godina ugledni beogradski odvjetnik Miša Ognjanović, koji je tada bio u braku s bivšom misicom Sanjom Papić, doživio je tragičan kraj kada je ustrijeljen ispred svoje kuće. Ovaj pogubni događaj naglo je prekinuo san o njihovom mirnom obiteljskom životu. Nakon što je izgubila voljenog partnera, bivša manekenka je jedva preživjela taj gubitak. Osim toga, jednogodišnja kćerkica Sanje Papić, Lara, ostala je bez oca koji ju je najviše veselilo kada je tata držao u naručju.

Sanjin život drastično je promijenio tragičan događaj zbog kojeg se povukla iz društva. Preselila se sa svojom jedinicom na Maldive, gdje je sada usredotočena na to da svom djetetu pruži najradosnije i najbezbrižnije zamislivo odrastanje. Iako osmijeh manekenke krije mnogo tuge i boli, ona shvaća da se život mora nastaviti te hrabro grabi naprijed, boreći se za svjetliju budućnost. Središte njezina svijeta je šestogodišnjakinja Lara od koje nije daleko, čak ni na trenutak.

Izvor bezgranične snage i radosti Sanje Papić je njena kćerka, što je vidljivo iz mnoštva slika na njenom “Instagram” nalogu. Odnos majke i kćeri ispunjen je divnim trenucima i ugodnim putovanjima koja dijele zajedno. Nakon pregleda nekih fotografija, očito je da je Lara procvjetala u zapanjujuću mladu ženu koja nevjerojatno sliči svojoj majci.

Ljepotu je naslijedila od plavokose mame, čija je ljepota bila službeno prepoznata i osvojenom titulom na takmičenju ljepote Sanja daje sve od sebe da njena kćerka doživi sve najljepše dok odrasta, nastojeći nadomjestiti odsutnost očinske figure. Kada je njenemotivni život u pitanju nije poznato da li je našla novog partnera ili još uvijek niko nije uspio zamijeniti njenog ubijenog supruga.