Brak je danas sve rjeđa društvena zajednica, pa čak i na estradi. Seka Aleksić, poznata pjevačica, u svom životu vješto je spojila estetiku i praktičnost. Trenutno uživa u kvalitetnom vremenu s obitelji na moru, gdje ima i nekoliko zakazanih nastupa. U nedavnom intervjuu za lokalni medij, Seka je otkrila da njezina djeca, Jovan i Jakov, tek trebaju shvatiti u potpunosti razmjere majčinog hvaljenja i priznanja.

Seka im je u nekoliko navrata zapela za oko, a čini se da nju stalno drže na oku. Posjeduju određenu razinu moći nad njom, jer inzistiraju na tome da aktivira kameru na svom telefonu kako bi mogli pratiti gdje se nalazi. Najstariji sin već je obaviješten o situaciji; dobro je svjestan svega i prepoznaje svoju majku. Njihovo ponašanje postaje čudno kad god se Seka slika s drugima; bore se da shvate ovu aktivnost. Seka tvrdi da je njezino kućanstvo u rasulu i neredu zbog nedostatka vremena za obavljanje kućanskih obaveza.

Kako prenosi Kurir, priznala je haos u svojoj kući, priznajući da se svaki dan nađe u drugom gradu. Pjevačica izražava nezadovoljstvo svojim vanjskim izgledom. Kao opće zapažanje, žene imaju stalnu želju za poboljšanjem i stalnu sklonost ka savršenstvu. Ova karakteristika proizlazi iz činjenice da uvijek postoji prostor za poboljšanje i stalna potraga za područjima koja se mogu ispraviti.

Seka Aleksić je u nedavnoj izjavi skrenula pažnju na sve veći broj razvoda među javnim ličnostima i izrazila uvjerenje da je pandemija značajno uticala na međuljudske odnose. Pjevačica je sugerirala da bi nedostatak katalizatora mogao biti razlog za ovu situaciju. Na pitanje je li sa suprugom Veljkom Piljikićem doživjela ikakvih bračnih izazova, odgovorila je potvrdno: “Nisam upoznata s konceptom “bračne krize””.