Danas vlada uvjerenje među ljudima da je karijera najvažnija stvar kod osobe i da nas to definiše, kao i koliko novca imamo. Ovo je pogrešno razmišljanje i dovodi do nezdravih navika poput radoholizma i stresa, a danas ćemo vam pokazati da život nakon velike karijere može i dalje biti jako dobar, ako ne i bolji.

Kada je prije nekoliko tjedana odjeknula vijest da Jovan Memedović odlazi s RTS-a, javnost je ostala u šoku. Narednih dana ova je tema dominirala svim razgovorima, a sada je vidljivo da je i sam Memedović prilično zadovoljan ovom radikalnom promjenom. Iznenađujuće, on uživa u vremenu koje provodi izvan posla i čini se da se pomlađuje za buduće trijumfe. Dokaz za to su fotografije koje dijeli na Instagramu, a koje jasno govore da Memedović itekako uživa u novostečenoj slobodi i ne pokazuje znakove tuge što više nije dio Javnog servisa.

Memedović je prvo objavio niz fotografija, koje su prikazane iznad. Prva ga prikazuje kako se izležava i briše ručnikom, slijedi snimka kako skače u vodu i na kraju slika kako pliva uz patke. Ispod objave nizale su se pohvale, a mnogi su komentatori pohvalili voditelja da je u izvrsnoj formi.

Na temelju sadržaja koji je podijelio na svom Instagram profilu, čini se da Memedović već dulje vrijeme uživa u prirodi. Tijekom tog vremena, izrazio je sljedeće osjećaje. Voditelj je u opisu fotografije izrazio da je priroda uvijek prisutna u našem okruženju. Ne treba ići daleko da bi se to priznalo, divilo, okusilo i, što je najvažnije, zaštitilo.

Nadamo se da će vam ovo pomoći da se manje brinete oko svoje karijere i da ne definišete sebe, svoj život i svoju individualnu vrijednost spram toga.