Mediji su trenutno fiksirani na Aleksandru Prijović, poznatu pop pjevačicu, zbog njezinih nadolazećih koncerata u Beogradu. Pored toga puno se piše o nejnoj navodnoj svađi sa suprugom Filipom.  Osim glazbene karijere, Aleksandra je zapela za oko i zbog svoje prekrasne vile koja se nalazi na cijenjenoj Bežanijskoj kosi u kojoj živi sa suprugom Filipom Živojinovićem.

 

Pri prvom pogledu na ovo raskošno imanje ne može se ne primijetiti njegova previsoka cijena. Aleksandra i Filip u ovu su se vilu udomili prije nekoliko godina, a brzo su se proširile glasine da su u nekretninu uložili vrtoglavih petsto tisuća eura. Ovaj zapanjujući iznos odmah implicira da se kuća može pohvaliti neusporedivim pogodnostima i vrhunskom opremom. Aleksandra i Filip povremeno na društvenim mrežama dijele fotografije svoje vile koje potvrđuju njenu luksuznu prirodu. Iako konkretni detalji interijera nisu naširoko poznati, vidljivo je da je kuća namještena ukusno i stilski. Vjerojatno se vila može pohvaliti elegantnim detaljima, vrhunskom tehnologijom i prostranim prostorom koji odražava visoki društveni položaj para. Vila se nalazi na Bežanijskoj kosi, koja se smatra jednim od najelitnijih i najbogatijih delova Beograda. Odabir lokacije za stanovanje od strane Aleksandre i Filipa dodatno potkrepljuje njihov financijski i društveni status. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović žive u izuzetnoj vili na Bežanijskoj kosi. Ova je rezidencija privukla značajnu pozornost i medija i javnosti zbog svog raskošnog izgleda i visoke cijene. Vila služi kao prikaz njihovih postignuća u glazbenoj i društvenoj sferi, među ostalim simbolima. Rezidencija u vlasništvu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića veličanstven je primjer raskoši i profinjenosti. Iako izvana ima visoku ogradu koja se na prvi pogled može činiti surovom, unutrašnjost imanja dočarava sasvim drugačiji narativ.

 

Unatoč svom minimalističkom dizajnu, vila zrači ugodnim i primamljivim ambijentom. Iako su detalji oskudni, svaki odabrani element doprinosi ukupnom skladu kuće. Unutar interijera, namještaj je prvenstveno u prigušenim tonovima sive, bež i bijele. Paleta boja stvara atmosferu mira i sofisticiranosti, čineći prostor ugodnim mjestom za opuštanje. Jedna značajna značajka ovog stana su upečatljivi prozori od poda do stropa, koji ne samo da okupaju unutrašnjost prirodnim svjetlom, već također nude zadivljujući pogled na dobro njegovano dvorište. Količina svjetlosti koja ulazi u prostor i stupanj privatnosti mogu se regulirati korištenjem draperija koje se mogu povlačiti po želji. To potiče osjećaj kohezije između unutarnjeg i vanjskog okruženja, što dodatno poboljšava ukupnu ugodnu atmosferu u domu.

 

Prema izvješćima lokalnih medija, ova se vila može pohvaliti s četiri spavaće sobe izdašnih dimenzija, što potvrđuje njezinu praktičnost i prikladnost za smještaj obitelji. S obzirom na to da su Aleksandra i Filip roditelji, ova osobina bi se nedvojbeno pokazala kao prednost. Osim toga, vila se može pohvaliti velikom terasom koja je i prostrana i zaštićena. Ova terasa pruža idealan ambijent za slobodno vrijeme i druženje s najdražima. Okružen zelenilom, predstavlja pomlađujući spoj s modernim pročeljem kuće, koje se sastoji od betona i stakla. Sve u svemu, rezidencija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nije vrijedna pažnje samo zbog svoje raskoši i skupoće, već i zbog pažljivo izrađenih unutarnjih i vanjskih prostora. Vila odiše osjećajem udobnosti i lakoće, spajajući modernu profinjenost s praktičnošću, što je čini idealnim mjestom za boravak istaknutog dvojca.