Snežana Dakić je višestruki profesionalac u oblastima radija i televizije, novinarstva i obrazovanja. Trenutno radi kao urednica, novinarka i voditeljka u Srbiji, kao i profesor španskog jezika i književnosti. Pored toga, radi kao asistent na predmetima Radio i TV novinarstvo i Agencijsko novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije Megatrend univerziteta. Rođena u Beogradu 19. marta 1969. godine, Snežana Dakić je svojevremeno bila udata za biznismena Vladimira Mikića i imaju ćerku po imenu Laura. Trenutno živi i radi na teritoriji grada Beograda. Ona je uvijek privlačila pažnju javnosti i medija a tako je i dan danas.

Snežana Dakić je prepoznata kao žena sa odličnim osećajem za stil. Njeni ansambli poslužili su kao izvor inspiracije brojnim ženama, a svako njeno pojavljivanje u javnosti oduzima dah. Na reviji “Pierre Cardin” i promociji srpskog izdanja magazina “Marie Claire” u francuskoj ambasadi, odevna kombinacija Snežane Dakić zaista je oduševila žene raznih uzrasta.

U posljednje tri sezone slip haljina je bila senzacija u svijetu mode. Verzija ove haljine Snežane Dakić stekla je popriličnu popularnost. Savršen je outfit za nadolazeću sezonu vjenčanja, a njegova ljepota je takva da ne zahtijeva dodatne ukrase. Svaka žena treba da ima ovu haljinu u svom ormaru.

Kako se ljeto bliži kraju, svilena haljina koja svojim mekim nijansama podsjeća na negliže predstavlja idealnu modnu opciju. Ovu haljinu domaćin je upario sa trendi cipelama na platformi, koje su replike prošlogodišnje Valentino linije cipela. Uprkos tome što su bile model iz prethodne godine, ove platforme su i dalje veoma tražen stil. Priča o eleganciji bila je gotovo savršena, uz jedan izuzetak: tamnu kožnu torbicu koja je, neobjašnjivo, narušila harmoniju.

Oglasi - Advertisement