Dragana Mićalović, rođena u Leskovcu 1991. godine, kćerka je Milice Mićalović, frizerke, i Dragana Mićalovića, poznatog srpskog glumca. Dragana ima dvije starije sestre, Mirjanu i Slobodu, koja je također glumica.Njih dvije su jako slične i smatraju ih najljepšim glumicama u Srbiji. U djetinjstvu je Dragana pjevala u zboru i pratila oca u kazalište.

Nakon završene srednje glazbene škole “Stanislav Binički” u Leskovcu, usavršava se u sviranju klavira. Sa petnaest godina seli se u Beograd. Unatoč tome što nije primljena na Fakultet dramskih umjetnosti, nastavila se baviti svojom strašću prema glumi. Na kraju je 2015. diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije. Četiri godine kasnije započela je studij kod profesora Hadži Nenada Maričića na privatnom Fakultetu suvremene umjetnosti. Trenutno živi i radi u Beogradu.

Dragana Mićalović, glumica, preselila se iz rodnog Leskovca u Beograd kako bi pohađala srednju glazbenu školu. Od tog trenutka glavni grad Srbije postao je njeno stalno prebivalište, au njemu je provela 15 godina gradeći svoj privatni i profesionalni život. Dom Dragane Mićalović vjeran je prikaz vlasnice koja je svoj život i aktivnosti pomno uredila u ugodnom, skromno uređenom bijelom stanu. Unatoč svojoj sklonosti privatnosti, povremeno dijeli poglede iz svog šarmantnog stana, u kojem bijela boja zauzima središnje mjesto, upotpunjena praktičnim i nepretencioznim namještajem i divnim dekorom koji prostor prožima karakterom.

Jedno od omiljenih mjesta u kući joj je glazbeni kutak, gdje provodi puno vremena svirajući klavir. Često je se može naći kako pjevuši svoje omiljene melodije dok svira. Glumičino šarmantno prebivalište netaknut je, svijetao i gostoljubiv prostor koji odiše osjećajem čistoće i udobnosti. Tu provodi svoje slobodne sate.