Porodica Novaka i Jelene Đoković sve više vremena provodi u svojoj vili u Marbelji. Tokom godina, oni su često premeštali svoje mesto stanovanja, što je otežavalo identifikaciju njihovog zvaničnog primarnog stanovanja. Iako uglavnom putuju između Monaka i Beograda, pre nekoliko godina su kupili novu nekretninu u Marbelji kako bi sebi i svojoj deci obezbedili udobnije okruženje. Trenutno se Novak nalazi u Sjedinjenim Državama, gdje učestvuje na US Openu. Svi se nadaju da će osvojiti svoj 24 titulu.

Tokom pandemije izazvane virusom korona, španski mediji objavili su da su Novak i Jelena Đoković potražili utočište u velelepnom zdanju koje se nalazi u Marbelji. Par je u početku iznajmio nekretninu, ali ju je na kraju kupio za procijenjenu sumu od 10 miliona eura. Smješten u području bujnog lišća i visokih planina, ovo spokojno utočište sa svoje terase pruža prekrasan pogled na Sredozemno more, pružajući neusporedivo iskustvo. Đokovićeva vila nalazi se na prostranom imanju u Marbelji, ograđenoj uredno podšišanom živicom. Ova nekretnina se prostire na 3.500 kvadratnih metara i obiluje luksuznim sadržajima, kao što su netaknuti teniski teren, besprijekorno dizajniran bazen i prostrani travnjak. Imanje je okruženo ljepotom stabala tuja i palmi, koje daju jedinstven ambijent koji oduzima dah.

Dizajn enterijera prostora je istovremeno šik i elegantan, sa nameštajem koji je i svetao i svetao, sa upečatljivim akcentima koji uključuju kraljevsko plave i ljubičaste jastuke, ukusna umetnička dela, slike i vredne komade. Nekretnina ima dovoljno prostora koji može da primi fitnes centar, udoban bioskop, devet prostranih soba i osam potpuno funkcionalnih kupatila. Pored toga, objekat ima luksuzni spa centar, kao i zatvoreni bazen. Postoji čak i određena zona za slobodne aktivnosti kao što su bilijar i stoni tenis.

Nakon pažljivog razmatranja, Jelena i Nola su utvrdili da bi Marbelja, spokojna i šarmantna lokacija, bila idealno mesto za odrastanje Stefana i Tare na Kosta de Solu. Područje je poznato po brojnim obrazovnim institucijama, a porodica Đoković uložila je značajna sredstva i energiju u izgradnju svoje vile, što je bila mudra investicija. Često posjećuju ovu destinaciju jer pruža savršeno okruženje za trening teniserima. U blizini njihove rezidencije nalaze se tereni kluba “Puente Romano”, koji je često mesto za Novakove treninge kada poseti južni region Španije.

Oglasi - Advertisement