Boris Milivojević trenutno je u vezi s poznatom umjetnicom .Započevši karijeru kao tinejdžer, Boris Milivojević u trenu nam je zarobio srca ulogama u “Idi mi, dođi mi” i “Mahovina na asfaltu”, nakon čega su uslijedile nezaboravne izvedbe u “Zaboravljenima”, “Crnom bombarderu”, “Crnom”. Gruja“, te kultne „Munje“. Tijekom svoje karijere ostvario je bezbroj zapaženih uloga kako na velikim i malim ekranima, tako i na pozornici. Unatoč njegovoj velikoj slavi, vrlo malo se zna o osobnom životu ovog voljenog glumca. Njegov privatni život i dalje je obavijen velom misterija, pogotovo što se tiče emocija. On se trudi da tako i ostane ali se ipak neki detalji znaju.

U mladosti je Boris bio u ljubavnoj vezi s kolegicom Paulinom Manov, s kojom je čak i živio u kohabitaciji. Iako je to nekoć bila velika ljubav njegove mladosti, na kraju nije opstala. Boris se danas našao u vezi s umjetnicom Janom Stojaković. Njih su se dvoje upoznali početkom 2010. i brzo otkrili da dijele mnoge zajedničke interese unatoč različitim profesijama glumca i slikara.Jana je u intervjuu za Blic govorila o dinamici u njihovoj vezi i kako ona potiče kreativnost obje strane.

U području slikanja, radije bih izbjegla  zaigrano natjecanje s dečkom. Razlog tome je što bi se naše individualne umjetničke vizije ispreplele, zbog čega bi bilo teško razlučiti gdje prestaje kreativnost jednog pojedinca, a počinje kreativnost drugoga. Nasuprot tome, Boris i ja imamo odnos koji je obostrano koristan za naše umjetničke napore. Naše dvije umjetničke forme nadopunjuju jedna drugu, ali svaka zadržava svoj poseban smjer.


Tijekom gostovanja u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” Milivojević je iskreno progovorio o svojoj ljubavnoj vezi i rekao da nije potrebno biti u braku s nekim da bi se doživjela ljubav. Ostaje za vidjeti je li se njegova perspektiva od tada promijenila. Djevojka Borisa Milivojevića desetljeće je mlađa od glumca, a diplomirala na Fakultetu likovnih umjetnosti i magistrirala na Sveučilištu u Londonu 2009. Jana je sudjelovala na brojnim domaćim i inozemnim radionicama, ljetnim kampovima i izložbama.

Moj kreativni učinak obuhvaća različite medije, pri čemu su slikanje, crtanje i video primarni načini izražavanja. Moj stil je spoj nadrealizma i figurativne umjetnosti, ponekad čak i na rubu znanstvene fantastike. Međutim, moj rad nije samo estetski; također služi kao platforma za društvenu kritiku različitih suvremenih pitanja. Kroz svoju umjetnost bavim se temama kao što su klasne i rodne nepravde, iskorištavanje ljudi i životinja, ekološke krize i krize genetskog inženjeringa te pandemije. Teme mojih djela često su žrtve opresivnih sustava ili problematičnih međuljudskih odnosa. Nedavno sam se usredotočio na posthumanizam, posebice na koncept himera između čovjeka i životinje. Ova transgena bića brišu granicu između prirodnog i umjetnog i na taj način postavljaju pitanja o samom čovječanstvu. Ove teme istražujem u moja posljednja tri ciklusa, kao što je navedeno na mojoj web stranici.