Voditeljica Jovana Jeremić u vezi je s 14 godina starijim muškarcem. Unatoč tome, ona je u stanju svog partnera vješto držati podalje od očiju javnosti. Prema pouzdanom izvoru koji prenosi “Blic”, Jovana zrači od sreće pored novog partnera. On je vrlo uspješan poslovni čovjek koji stalno planira neočekivane geste kako bi pokazao svoju ljubav prema njoj.

Prema pouzdanom izvoru “Blica”, dotični nema interes da svoju partnericu otkriva javnosti. To je zato što radije drže svoj osobni život privatnim i izvan očiju javnosti. Međutim, izvor sugerira da bi njihova partnerica Jovana, ako se to u budućnosti promijeni, rado podijelila njihov odnos sa svijetom. Jovana je nedavno za „Blic“ otkrila da je u ljubavnoj vezi sa četrnaest godina starijim muškarcem.

Jovana je tijekom našeg razgovora ispričala niz anegdota. Ispričala je da je u nekom trenutku svog života srela lava. Tada je otkrila da su i njezin sadašnji partner i prvi suprug rođeni u horoskopskom znaku Lav. Osim toga, spomenula je da je našla dečka koji je financijski dobrostojeći, sramežljiv pred kamerama i 14 godina stariji od nje. Kasnije je spomenula da je bila na vjenčanju sina svoje partnerice.

“Prisustvovat ću vjenčanju sina čovjeka koji ima veliki značaj u mom životu. Unatoč tome što sam četrnaest godina stariji, sretan sam što mogu reći da sam pronašao partnera. Iako odlučujem ne otkrivati ​​dodatne detalje javno na ovaj put zadržavam pravo da to učinim, bile su to riječi osobe tijekom nedavnog intervjua za “Premier-Weekend special”. Jovana je na rođendanskoj proslavi govorila o dvije značajne osobe u svom životu: bivšem suprugu Voji Miloševiću i sadašnjem emotivnom partneru.

Moja podrška njemu ostat će nepokolebljiva, to je sigurno. Neizmjerno sam zadovoljan trenutnim stanjem našeg odnosa. Što se tiče mogućnosti novog ljubavnog zanimanja, prvi put nakon razvoda postoji netko tko me intrigira. Bilo bi pogrešno tvrditi da nije bilo drugih muškaraca, ali prilično sam selektivna s kim ću se odlučiti voditi ljubav. Ova osoba nije mlađa od mene. Upoznao sam nekoga tko je zaslužan za osobu poput Jovane Jeremić. Trenutno ne mogu otkriti je li ta osoba javna osoba. Usput, ugledni poduzetnik poklonio joj je narukvicu od 14-karatnog zlata za proslavu rođendana.

Oglasi - Advertisement