Bez obzira na godine, mladalački izgled možete postići uz pomoć bebi ulja i kafe. Moja krema protiv starenja je dizajnirana da podmladi vašu kožu, ostavljajući je svježom i blistavom. Kako starimo, fine linije i bore su prirodni dio procesa.

U ovom videu otkrivam svoju jednostavnu, ali efikasnu domaću kremu za povećanje kolagena koja će vam dati mladalačku i blistavu kožu koristeći samo prirodne sastojke. Učešćem u 15-dnevnom izazovu možete smanjiti pojavu finih linija i bora, a istovremeno postići zategnutu i blistavu kožu.

Ne samo da je ovaj kućni lijek vrlo pristupačan, već i nadmašuje djelotvornost skupih markiranih krema i losiona, a prikladan je za sve tipove kože. Genetika također značajno doprinosi stvaranju bora, koje se obično javljaju na licu, vratu i rukama. Međutim, zbog modernog načina života i raznih faktora okoline kao što su izlaganje suncu i zagađenje, pojedinci sve češće doživljavaju prerano starenje. Pravilna njega kože može imati značajan utjecaj na prevenciju i smanjenje ovih znakova starenja.

Dobra rutina njege kože protiv starenja kod kuće je neophodna za poboljšanje vaše kože. Kreme protiv starenja gotovo su uvijek skuplje od standardnih hidratantnih krema za lice. Kod kuće možete napraviti odličnu kolagen kremu protiv starenja koja će zategnuti vašu kožu poput prirodnog botoksa, ostavljajući vam kožu bez bora, blistavu, mladalačku.

U nastavku pogledajte detaljan video o pripremi domaćeg putera…