Bivši suprug Alke Vuice stajao je uz nju i sina Ariana i ovjekovječio trenutak fotografijom koju je kantautorica potom podijelila na Instagramu. Uz sliku je dodala i sljedeću poruku: “Ljubav je trajna sila koja bi trebala neprestano bujati u srcima onih koji su iznjedrili novi život. Za roditelje je imperativ da svojim potomcima daju obilje privrženosti i brige dok kreću na put njegovanja novog postojanja na ovom planetu”.

Mediji su se bili oduševljeni Alkinim komentarima, pa čak i popratnom fotografijom, koja je donijela na vidjelo ko je  njezin bivši partner u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti. To je izazvalo prilično uzbuđenje i privuklo značajnu pozornost. Vuk Vidor, umjetnik porijeklom iz Srbije, najveći dio svoje profesionalne karijere posvetio je radu u Francuskoj. Kako Alkino pripovijedanje sugerira, upravo je ta okolnost dovela do njihovog konačnog rastanka.

“Zbog naše mladosti i stalne fizičke razdvojenosti, Vuk i ja nismo uspjeli održati našu vezu. Ja sam boravila u ratom razorenoj Hrvatskoj, a on u Parizu. Ipak, održavamo izvanrednu vezu. Gajim duboku ljubav prema njemu i sigurna sam u njegovu ljubav prema meni jer je on otac našeg djeteta”. Ova hrvatska pjevačica, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, otkrila je na koje su je sve načine izdali njezini dosadašnji partneri.

No, bivši suprug Alke Vuice uvijek će imati jedinstvenu poziciju u njezinim naklonostima, uz nekoliko odabranih pojedinaca kojima je čak i skladala pjesme kao gestu posvete. Jedan od značajnih pojedinaca je Momčilo Bajagić, poznatiji kao Bajaga. “Tijekom naše mladosti bavili smo se skladanjem pjesama jedni za druge, što je rezultiralo zbirkom pjesama koja je stekla značajnu popularnost. Nepristojno je od mene otkrivati ​​konkretne osobe odgovorne za svaku kompoziciju. No, mogu otkriti sadržaj pjesama koje sam osobno napisala za Bajagu. Iako sam napravila brojne skladbe, jedna značajna koja je proizašla iz naše zajedničke ljubavi nosi naziv “Gdje Dunav ljubi nebo”, kako je otkrila Alka. Inače za nju su se vezivali mnogobrojni skandali kada su u pitanju njene veze sa poznatim muškarcima.

Oglasi - Advertisement