Rođen 13. siječnja 1988. u Beogradu, Miloš Biković proslavljeni je srpski glumac poznat po ulozi Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu i seriji “Montevideo, Bog te video!”. Općenito ga se smatra najperspektivnijim glumcem mlađe generacije u domovini. On je do sada ostvario niz velikih uloga od kojih je najpoznatija ona u Južnom vetru.

Miloš Biković prikupio je značajan broj pratitelja na društvenim mrežama, a nekoliko stotina tisuća ljudi pretplatilo se na njegove račune. Postoji više Facebook stranica s naslovima poput “Il’ Miloš Biković, il’ mutna Morava” i “Stanje veze: Čekamo Miloša Bikovića”. Nažalost, na njegovo ime kreirani su lažni profili na kojima se prikupljaju sredstva u humanitarne svrhe. Unatoč želji da napravi osobni blog, Miloš je na kraju morao odustati od te ideje zbog nedostatka vremena. Sada ga pogotovo neće imati jer očekuje dijete.

Glumac Miloš Biković i njegova partnerica Ivana Malić objavili su radosnu vijest o skorom roditeljstvu. Nedavno su otkrili i spol svoje bebe koja će na svijet stići za nekoliko mjeseci. Roditelji s nestrpljenjem očekuju dolazak svog sina i puni uzbuđenja čekaju trenutak kada će ga konačno moći držati u naručju. Napominjemo da je Miloš Biković nedavno na svom Instagramu otkrio da ovo smatra osobnom i povjerljivom za njega i njegovu dragu osobu. Izrazio je želju da ovo pitanje ostane privatno i podalje od bilo kakve neopravdane pozornosti.

Skori dolazak našeg djeteta ispunjava i Ivanu i mene radošću. Ovaj trenutak je nedvojbeno najznačajniji u našim životima. Zahvaljujemo svima na toplim riječima i čestitkama te molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i svetost naših osobnih stvari. Svakako ćemo vam se javiti kada budemo spremni da podijelimo svoje mišljenje o ovom pitanju – prenio je glumac na svom Instagram profilu.