Zbog rijetkog pojavljivanja u javnosti, suprug Sanje Kužet i njegov fizički izgled nisu upoznati. Ipak, vrijedi napomenuti da su u ljubavnoj vezi već devet godina i da imaju sina Strahinju. U nastojanju da zadrži jasnu razliku između privatnog i profesionalnog života, voditeljica popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” poduzela je mjere kako bi zaštitila svoje najmilije od neželjene pažnje javnosti. Stoga su obiteljske fotografije rijetka pojava na njezinom aktivnom “Instagram” računu. No, poznato je da je udana za Nemanju Živojinovića, koji je direktor marketinga u cijenjenoj automobilskoj tvrtki.

S namjerom se odlučila pogriješiti podijelivši zadivljujuće fotografije snimljene u Rovinju. Ove je fotografije prikazuju graciozno smještenu u zagrljaju supruga, a iza njezine odluke krije se jasan motiv. Danas su na pitoresknom primorskom mjestu supružnici  obilježili devetu godišnjicu braka. Spokojni izrazi lica, nježni pogledi i topli zagrljaji koje su dijelili služe kao neporeciv dokaz nevjerojatnog sklada koji postoji među njima kao parom. U ovoj značajnoj prigodi, čestitke su im se samo nizale. Može se vidjeti kako voditeljka stoji rame uz rame sa blistavim i radosnim domaćinom, kraseći svoj profil ljepotom, zajedno sa svojim voljenim partnerom.

Iako rijetko govori o svom bračnom životu u javnosti, jednom je prilikom otkrila da je njihova romantična priča započela tijekom srednjoškolskog obrazovanja. U ranim dvadesetima bili smo u romantičnoj vezi. Desetljeće kasnije, kad su nam se putevi ponovno ukrstili, nije bilo potrebe za formalnim uvodima ili unaprijed stvorenim stavovima, što je sve učinilo lakšim. Jedan jedini pogled odavao je naše međusobno razumijevanje, eliminirajući potrebu za pretjeranim objašnjenjima ili trošenjem energije na trivijalne stvari. Kako prenosi “Blic”, ona je rekla: “Samo smo kliknuli.

Voditeljka je izjavila kako su povukli jasnu razliku između osobnog i profesionalnog života. Osigurali su da su svi njihovi profili na društvenim mrežama strogo povezani s njihovim poslovnim nastojanjima, jer je to zajednička težnja. Naglasili su kako njihov osobni život ostaje privatna stvar koja im je od velike važnosti te su izrazili želju zadržati određenu razinu privatnosti i ne otkrivati ​​previše o sebi.