O ljubavnom životu Jovana Memedovića u javnosti se aktivno spekulira još otkako se razveo od dugogodišnje supruge i majke njegove djece Mirjane. Zanimljivosti oko njegovog romantičnog života samo su porasle nakon svadbenog slavlja njegove kćerke Maše koje je održano prošlog vikenda. Svi se pitaju hoće li Jovan Memedović svoju odabranicu konačno predstaviti svijetu.

Na Mašinoj svadbi jedan od najpopularnijih voditelja viđen je sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković, zbog čega su mnogi povjerovali da je ona nova djevojka Jovana Memedovića. Po slikama koje je objavila na njenom “Instagramu” moglo bi se zaključiti da su Memedović i Snežana u bliskoj vezi. Unatoč prisutnosti bivše supruge, činilo se da su njih dvoje dobro raspoloženi dok su zajedno plesali na podiju i uživali.

Nakon što je podijelila fotografiju s Jovanom napisala  je: “Kakva nevjerojatna zabava! Prethodno su ih mediji povezivali nakon što je u javnost osvanula fotografija na kojoj Jovan i Snežana večeraju s Mirjanom Bobić Mojsilović u restoranu. No, ni jedan ni drugi nisu se o tome javno izjasnili, pa su fotografije samo pojačale nagađanja za koja mnogi očekuju službeno priopćenje.

Kako pišu domaći mediji, Snežana se u prošlosti bavila nogometom. Trenutno se etablirala kao visoko uspješna osoba u području marketinga i proizvodnje. S Memedovićem često surađuje na raznim projektima, a radi i kao producentica emisije “Sasvim prirodno” na kojoj on radi već nekoliko godina. Ostaje da se vidi da li su njih dvoje samo dobri prijatelji i saradnici ili između njih postoji i nešto više a do tada možemo samo da nagađamo da li je ona nova izabranica popularnog voditelja.