Mnogi ljudi pa čak i oni slavni se rijetko u potpunosti oporave od smrti voljene osobe. Jelica Sretenović je u nežnoj dobi doživela gubitak supruga Miloša Miše Sretenovića. Nakon njegova odlaska, Jelica, glumica poznata po svojim dramatičnim nastupima, nije gajila nikakvu želju za druženjem s drugim muškim društvom. Tiho je podnosila bol koju je uzrokovao otac njezine voljene djece, koji joj je zauzvrat omogućio da krene naprijed. Olja i Ana, uz unuka Mišu, nazvanog po djedu, postale su srž njezina postojanja. Što se tiče osobe za koju bi novinari mogli tvrditi da je novi ljubavni partner Jelice Sretenović, oni su se dulje vrijeme distancirali od pristupa glumičinoj naklonosti.

Jelici i Miši putevi su se ukrstili kada je ona imala samo 18 godina. S nepunih 19 godina Jelica se odvažila i udala za Mišu, ostavivši iza sebe prijašnji život u drugom stanju. Intenzitet njihove ljubavi bio je toliko dubok da je ostavio neizbrisiv trag u sjećanju njezinih kolega. I dan danas kruže glasine da je Jelici brak s odvjetnikom osigurao zaštićenu egzistenciju poput one bijelog medvjeda. S obzirom na te okolnosti, nije iznenađujuće da nijedan drugi muškarac nikada nije mogao ispuniti prazninu koju je ostavio Miša.

U pokušaju da prevaziđe slomljeno srce zbog gubitka voljene osobe, Jelica je donijela impulzivnu odluku da proda stan na Vračaru i preseli se u kuću na Zvezdari. Međutim, brzo je shvatila svoju pogrešku i vratila se. Tijekom godina, Jelica je uspjela razgovarati o svojim prošlim iskustvima sa smanjenim osjećajem gorčine. Najnoviji dokaz njezinog novopronađenog emocionalnog oslobođenja mogu se vidjeti na fotografijama snimljenim tijekom vremena provedenog na Jadranu, signalizirajući pomak njezinog fokusa na osobni život.

Naime, Jelica trenutno s kolegicom Lidijom Vukićević leti u Crnu Goru. Sinoć su uživali u društvu brojnih džentlmena i lijepo se zabavili. Fotografije svjedoče o ugodnoj večeri koju su dvije kolegice provele s puno mlađim osobama. To je potaknulo nagađanja o tome je li mladić koji je viđen kako ulazi u život glumice Jelice Sretenović njezin novi ljubavni partner, nakon njihovog strastvenog poljupca. Naime, atraktivan i emocijama nabijen mladić prišao je Jelici zbog udarca pjesme i poljubio ju silno žestinom, na što mu je ona uzvratila slatkim osmijehom. Bez obzira je li njihova veza romantična ili platonska, svi su oduševljeni što je Jelica ponovno sretna.