Selma Bajrami, poznata bosanskohercegovačka pjevačica, nedavno je podijelila fotografiju izubijanog lica snimljenu u Urgentnom centru. Na selfie fotografiji koju je podijelila jasno se vidi živopisna modrica oko desnog oka, popraćena posjekotinama na usnici.

Još uvijek nije poznato o čemu se radi. Novinari su je pokušali kontaktirati, ali nije odgovorila na pozive. Vrijedi napomenuti da je ranije ove godine Selma Bajrami dobila zabranu ulaska u Srbiju zbog toga što je tijekom performansa isticala “dvoglavog orla”, simbol koji se povezuje s takozvanom Velikom Albanijom.

Zbog toga je Aleksandar Vulin, ravnatelj BIA-e, donio odluku kojom se pjevačici zabranjuje ulazak u susjednu državu. Incident koji je sve potaknuo dogodio se tijekom jednog Selminog nastupa kada je oponašala dvoglavog orla, simbol koji se povezuje s Velikom Albanijom.

Prema pisanju beogradskih medija, ovaj postupak doživljen je kao izravna uvreda za Srbiju, zemlju koja ju je ranije dočekala raširenih ruku. Jedna od njezinih provokacija uključivala je i spominjanje Novaka Đokovića, što je dodatno podgrijalo ionako silnu ljutnju i bijes.