Jedan od najpoznatijih glumačkih parova na javnoj sceni u Srbiji uživa u svom zajedničkom odmoru sa malim sinom.Prije više od deset godina Andrija Milošević i Aleksandra Tomić započeli su vezu punu emocija. Vrhunac njihove ljubavi bilo je rođenje sina Relje, koje se dogodilo prošle godine. Zbog brojnih obaveza i oskudice slobodnog vremena, dotičnom je paru najveće zadovoljstvo jednostavno druženje. Iskorištavaju svaku raspoloživu priliku za jačanje svoje veze, često zajedno kreću u avanture i izlete.

Njihovo ljetno putovanje odvelo ih je u prekrasnu zemlju Italiju, a činjenica da su sa sobom poveli i svog jedinog potomka govori o njihovoj sklonosti roditeljstvu. Jednoipolgodišnji Relja već je sa svojim roditeljima imao zadovoljstvo obilaziti prekrasne krajolike Europe i svijeta. To je dokaz njegovog života iz bajke koji je toliko toga iskusio u tako mladoj dobi.

O pravom obiteljskom blaženstvu govore fotografije koje je glumica objavila na svom “Instagram” nalogu. Čini se da Andrija Milošević i Aleksandra Tomić doživljavaju visok stupanj zadovoljstva, radosti i ispunjenosti, jer im se osmjesi ne gase. Osim toga, glumčev humor je opipljiv jer ga dijeli sa svojim suputnicima tijekom ovog putovanja.

Unatoč nevoljkosti slavnog para da svoje potomke pokaže javnosti, očito je da je dijete blagoslovljeno kvalitetnim vremenom provedenim sa svojim roditeljima punim ljubavi i optimista.Andrija Milošević i Aleksandra Tomić marljivo rade na optimalnom razvoju svoje veze i odrastanju sina. Nastoje mu pružiti obogaćujuće i zdravo okruženje, puno uzbudljivih iskustava. Njih dvoje su obavili crkveno vjenčanje ali se još nisu odlučili za civilno i za svadbu na koju će pozvati veliki broj prijatelja, rodbine i poznanika jer čekaju da Relja malo poraste.