Profesoricu dr. Dariju Kisić javnost je upoznala tijekom epidemije COVID-19 kada je bila članica Kriznog stožera.Ona je u to vrijeme svaki dan bila na malim ekranima i obavještavala je novinare i građane o trenutnom stanju sa brojem zaraženih i preminulih i zbog svog prelijepog izgleda je izazivala oprečne reakcije.

Naime neki su joj zamijerali što je uvijek bila lijepo obučena i sa sređenom frizurom pa su se na društvenim mrežama pojavljivali komentari koji su bili uvredljivi ali se ona nikada na to nije obazirala. Nakon službe imenovana je ministricom za rad, zapošljavanje, branitelje i socijalna pitanja. U to vrijeme imala je dugu plavu kosu i klasičan, profinjen i elegantan stil koji je plijenio okolinu. Od tada je njezina frizura doživjela transformaciju, ali i dalje upotpunjuje njezin imidž i cjelokupni izgled.

Ministrica je značajno promijenila svoj izgled odrezavši dugu plavu kosu, što je njezinom imidžu dodalo dojam gravitacije. No, prošle su dvije godine i Darija Kisić odlučila je da je vrijeme za novi look, a rezultat je drugačija frizura.

Nedavna odluka ministrice za skrb obitelji i demografiju da pusti kosu razveselila je mnoge. Promjena u izgledu Darije Kisić nedvojbena je, a njezina nova frizura dobila je sjajne kritike o tome kako izgleda mladoliko i osvježeno. Brojni pojedinci komentirali su kako ministrica nikad nije izgledala bolje nego sada, a jasno je da je nova frizura znatno utjecala na njezin cjelokupni izgled. U komentarima ispod njezinih objava na “Instagramu” bilo je mnogo izraza divljenja. Njezin široki osmijeh, koji ostaje konstantan, sugerira da cijeni pozitivnu pažnju.