Poznati glumac Milorad Miki Damjanović je na svom Instagramu podijelio srceparajuću vijest o smrti svog oca. Iskrenim riječima se oprostio od srca, izražavajući duboku tugu u granicama svog doma.
Nažalost, moj izuzetni otac je otišao sa ovog svijeta. Neka te nebeska bića čuvaju, kao što si ti čuvao nas tokom čitavog svog postojanja. “Zauvijek ću te voljeti”, izrazio je Miki, popraćen dragocjenom fotografijom na kojoj su zabilježili njihove radosne zajedničke trenutke.
U ovim izazovnim vremenima, podrška brojnih kolega i prijatelja, među kojima je i Tamara Vučić, prva dama Srbije i dugogodišnji prijatelj, predstavlja mu utjehu dok prima saučešće.
U odjeljku za komentare ispod objave, Tamara je izrazila iskreno saučešće Mikiju i njegovoj porodici. Poželjela im je nepokolebljivu otpornost, omogućavajući im da uvijek čuvaju sjećanje na svog izuzetnog oca, muža i djeda.
Glumac je imao jaku vezu sa ocem, rekavši da su roditelji odigrali značajnu ulogu u pružanju podrške tokom njegovog preseljenja iz Priboja u Beograd na studije.
Na osnovu sadržaja objavljenih na Instagramu, vidljivo je da on koristi svaku priliku da se vrati u svoje mjesto porijekla.
Oglasi - Advertisement